جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۵:۳۹
کد مطلب: 22533
۰

پیش‌بینی ام.اس با آزمایش خون

پزشکان در بررسی جدید خود نوعی آنتی‌بادی خاص در نمونه خون مبتلایان به ام.اس شناسایی کردند که مدت‌ها قبل از بروز علائم بیماری در بدن فرد وجود دارد.

به گزارش ایسنا، در سراسر جهان بیش از 2.3 میلیون نفر به این بیماری مزمن و غیرقابل پیش‌بینی سیستم عصب مرکزی مبتلا هستند. در این بررسی پزشکان آلمانی یک آنتی‌بادی خاص را در خون مبتلایان به ام.اس کشف کردند که مدت‌ها پیش از بروز بیماری و علائم آن در بدن وجود دارد.

دکتر «ویولا بیبراکر» از دانشگاه فنی مونیخ گفت: تشخیص این بیماری پیش از بروز علائم آن به این مفهوم است که بهتر می‌توان برای درمان بیمار آماده شد و حتی از بروز علائم آن جلوگیری کرد. بیشتر افرادی که ام.اس در آنها تشخیص داده می‌شود بین 25 تا 50 سال سن دارند هرچند از کودکان دو ساله گرفته تا سالمندان 75 ساله نیز ممکن است به این بیماری مبتلا شوند.

برخی پزشکان و محققان معتقدند بیماری ام.اس اختلال خودایمنی است که به طور مشخص به «میلین» که غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی در سیستم اعصاب مرکزی است، آسیب می‌رساند.

بیشتر افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند معمولا طول عمری مشابه با افراد دیگر دارند.
همچنین علائم این بیماری غیرقابل پیش‌بینی است و از شخصی به شخص دیگر متفاوت است. به طور مثال ممکن است یک بیمار خستگی‌های غیرمعمول را تجربه کند و بیماری دیگر از کمبود تعادل رنج ببرد.
در این مطالعه پزشکان آلمانی نمونه خون 16 اهداکننده خون را که بعدها به بیماری ام.اس مبتلا شدند با نمونه خون 16 نفر دیگر که به این بیماری مبتلا نشدند مقایسه کردند.

به گزارش مدیکال دیلی، این پزشکان در بررسی‌های خود دریافتند که آنتی‌بادی موسوم به KIR4.1 سال‌ها پیش از بروز اولین حمله در بیماران ام.اس در بدن فرد بیمار وجود دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!