يکشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - 18 Aug 2019
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۵:۳۸
کد مطلب: 23189
۰

افراط در مصرف آجیل باعث چاقی می‌شود

برلیانت بزرگمهر در گفت وگو با ایسنا ، با بیان اینکه در ایام نوروز نظم ساعت‌های مصرف غذا تغییر پیدا می‌کند، گفت: در ایام نوروز به علت مصرف غذا در مهمانی‌ها و در رستوران‌ها غذاها معمولا پرچرب هستند و میزان استفاده از نمک افزایش پیدا می‌کند.
بزرگمهر با تاکید براینکه کاهش مصرف آب درایام نوروز باعث یبوست، کاهش کارآیی، احساس خستگی، کوفتکی و بی حوصلگی در افراد می‌شود، گفت: مصرف آب کافی کارآیی بدن را در افراد افزایش می‌دهد و نوشیدن 6 تا 8 لیوان آب در طول روز ضروری است.
این مشاور تغذیه ورژیم درمانی با بیان اینکه تحرک و ورزش در ایام نوروز کاهش پیدا می‌کند، اظهار داشت: افراد باید در تعطیلات نوروز بیشتر از همیشه ورزش و پیاده روی کنند تا مبتلا به چاقی نشوند.

بزرگمهر با بیان اینکه افراد در ایام نوروز به علت تغذیه نادرست دچار اختلالات گوارشی می‌شوند، گفت: افراد بایستی در مهمانی‌ها و مسافرت بیشتر از میوه استفاده کنند.
وی با تاکید بر اینکه افرادی که دیابت دارند نان و برنج را از رژیم غذایی خود حذف نکنند، گفت: مبتلایان به دیابت باید مصرف شیرینی را کاهش دهند و همراه وعده‌های غذایی مصرف سالاد و سبزی را افزایش دهند.
بزرگمهر به افرادی که در ایام نوروز به ارتفاعات سفر می‌کنند مصرف آب و خرما را توصیه کرد و گفت: افراد در ایام نوروز باید خواب و تغذیه کافی داشته باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرایی افزایش مصرف «شیشه» در کشور
تصویری که برنامه‌های کودک از زنانگی و مردانگی ارائه می‌کنند
افرادی که پایه بالینی ندارند، نمی‌تواند در کلینیک‌های روانشناسی فعالیت کنند
رتبه ۶ کنکور ریاضی را بهتر بشناسیم
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!