سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۵:۵۵
کد مطلب: 23193
۰

امکان دیدن فکر دیگران فراهم شد!

به گزارش باشگاه خبرنگاران، این سیستم جدید توسط فیلیپ روزدال خالق بازی معروف "حیات ثانویه" و آدام گازالی متخصص مغز و اعصاب دانشگاه کالیفرنیا در سن فرانسیسکو ساخته شده و اسکن مغزی، ثبت فعالیت مغزی و واقعیت مجازی را ترکیب می کند تا به کاربر اجازه دهد در مغز یک فرد دیگر به طور زمان واقعی سفر کند.
آنها این مغز شیشه ای را در فستیوال فناوری SXSW که اوایل هفته جاری در اوستین تگزاس برگزار شد به نمایش عموم گذاشتند. گازالی گفت: ما هرگز پیش از این نتوانسته بودیم به این شکل وارد ساختارهای مغز شده و آنها را مشاهده کنیم. در گام بعد، این یک بازخورد زیستی است.

در نمایش عمومی این سامانه، یکی از این پژوهشگران یک سربند واقعیت مجازی به سر بست و از طریق آن توانست مغز همسرش را به شکل سه بعدی بررسی کند.
در این حالت وی توانست با درخشش نور، فعالیت مغزی همسرش را از طریق الکتروانسفالوگرام (EEG) مشاهده کند.در این عرضه، تماشاچیان توانستند با استفاده از یک پروژکتور، آنچه را که این پژوهشگر از مغز همسرش می بیند، مشاهده کنند.
"مغز شیشه ای" دقیقا نشان نمی دهد فرد مقابل به چیزی فکر می کند بلکه سیگنال های الکتروانسفالوگرام فقط تصویری از فعالیت مغزی فرد را به طور گسترده نشان می دهد.اما این گروه در نهایت امیدوار است به رمزگشایی سیگنال های مغزی و نشان دادن آنها با استفاده از این سیستم واقعیت مجازی نزدیک شود.
افراد مبتلا به آسیب دیدگی شدید مغزی و یا دیگر بیماری های عصب شناختی می توانند چگونگی تاثیر بیماری بر فعالیت مغزی شان بصری سازی کرده و پزشکان چگونگی اصلاح آن را بیاموزند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!