شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۹ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۳:۴۵
کد مطلب: 23384
۱

بیماری اوتیسم در دوران جنینی شکل می گیرد!

بیماری اوتیسم در دوران جنینی شکل می گیرد!
اوتیسم نوعی اختلال رشدی است که با رفتارهای ارتباطی ، کلامی غیر طبیعی در دوران کودکی مشخص می شود. علایم این اختلال در سال های اول عمر بروز می کند و علت اصلی آن ناشناخته است.
این اختلال در پسران شایع تر از دختران است. به گزارش ایرنا از مدیکال نیوز تودی،مطالعه محققان نشان می دهد تغییراتی که به صورت توده های پراکنده در نقاطی از بخش کرتکس مغز در دوران جنینی روی می دهد نمایانگر بروز علل زمینه ساز بیماری اوتیسم پیش از تولد و در دوران جنینی است. کرتکس بخش فوقانی مغز انسان است و اغلب کارکردهای پیچیده مغز در بخش های مختلف کرتکس شکل می گیرد.

نتیجه این مطالعه که در مجله پزشکی کلیک نیواینگلند منتشر شده امیدها برای پیشگیری از بروز اوتیسم را افزایش داده است.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا در شهر سن دیگو و محققان موسسه مغزشناسی آلن در آمریکا با در نظر گرفتن نتایج این تحقیقات تاکید کرده اند که چنین یافته هایی بر اهمیت تشخیص و درمان زود هنگام دلالت می کند. این محققان بافت های مغز 22 کودک و نوجوان دو تا 15 ساله را بررسی کردند. کودکانی که تنها برخی از آنها اوتیسم داشتند. آنها سپس با نشانه گذاری ژنتیکی به مراحل شکل گیری لایه های مختلف کرتکس مغز این کودکان پرداختند.

نتایج این تحقیق نشان می دهد که ناهنجاری هایی در مغز 90 درصد از کودکان اوتیسمی وجود دارد در حالی که چنین ناهنجاری هایی تنها در 10 درصد کودکان بدون اوتیسم مشاهده شد. این نقاط که دانشمندان می گویند پیش از تولد و در دوران جنینی به این شکل درآمده اند، نقاطی از کرتکس مغز هستند که با رفتار، برقراری ارتباط و تعاملات اجتماعی، زبان و هیجان های ما سر و کار دارند.

پژوهشگران می گویند : این یافته ها نشان می دهد که چرا وقتی برخی از کودکان اوتیسمی درمان را در دوران خردسالی و زودهنگام آغاز می کنند، نشانه هایی از بهبود در آنها مشاهده می شود. پروفسور اریک کورچنس عصب شناس دانشگاه کالیفرنیا در سن دیگو می گوید: از آن جا که این کاستی ها به صورت توده های مختلف در نواحی گوناگون مغز بروز می کنند و نه به این صورت که یک ناحیه را کامل فرا می گیرد ، به ما شناخت و بینش جدیدی نسبت به ماهیت بیماری اوتیسم می دهد.
دکتر توماس انسل مدیر موسسه ملی بیماری های روانی هم می گوید: در صورتی که نتایج این تحقیقات نشان دهد که ناهنجاری های شکل گرفته در مغز برخی کودکان پیش از تولد آنها روی داده است، به ما نشان می دهد که چقدر تشخیص و مداخله زودهنگام در این مورد ضروری است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!