جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ / ۱۶:۵۲
کد مطلب: 23567
۲
دانشمند ایرانی موفق به کسب رتبه 151 پراستنادترین محققان فارماکولوژی جهان شد

رتبه تامل برانگیز محققان ایرانی از لحاظ استناد به مقالات

براساس تازه ترین رتبه بندی دانشمندان علوم پزشکی جهان برمبنای تعداد استناد به مقالات در نظام رتبه‌بندی بین المللی ESI به جز یک محقق که در رشته فارماکولوژی و سم شناسی دارای رتبه 151 جهانی است، بقیه دانشمندان برتر ایرانی دارای رتبه های چهار رقمی (دو هزار و 200 به بالا) بوده و در مجموع حوزه ها نیز بالاترین رتبه محققان ایرانی، 19 هزار و 249 است که نشان از وضعیتی نه چندان مطلوب از لحاظ شاخص کیفی استناد به مقالات دارد.

به گزارش ایسنا، نخستین دانشمند ایرانی در فهرست دانشمندان پراستناد علوم پزشکی جهان، دکتر محمد عبداللهی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با رتبه جهانی 151 در رشته فارماکولوژی و سم شناسی است.

وی دارای 192 مقاله نمایه شده در این حوزه در ESI است که دو هزار و 309 بار به آنها استناد شده است(12.03 استناد به ازای هر مقاله). وی با 409 مقاله در کل حوزه ها که پنج هزار و 19 بار مورد استناد قرار گرفته اند از لحاظ تعداد استنادها در مجموع رشته ها در رتبه 19 هزار و 249 جهان قرار دارد.

دومین دانشمند پراستناد علوم پزشکی کشور، دکتر باقر لاریجانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در حوزه فارماکولوژی و سم شناسی دارای 42 مقاله با 717 مورد استناد(17.7 استناد به ازای هر مقاله) است که رتبه دو هزار و 200 جهانی در این رشته را به نام وی ثبت کرده است.
وی با 364 مقاله با سه هزار و 825 مورد استناد در همه زمینه ها در رتبه 26 هزار و 912 جهانی قرار دارد.
سومین دانشمند پراستناد علوم پزشکی کشور هم دکتر فریدون عزیزی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که در حوزه موضوعی پزشکی بالینی 176 مقاله با هزار و 928 مورد استناد(10.51 مورد استناد به ازای هر مقاله) داشته و در حوزه اجتماعی نیز به 47 مقاله او 420 مورد استناد شده که شاخص استناد به ازای مقاله وی را 8.94 کرده است.
این استاد علوم پزشکی در مجموع رشته ها با 356 مقاله که سه هزار و 472 بار مورد استناد قرار گرفته در رتبه 29 هزار و 866 جهانی از لحاظ تعداد استنادهاست. دکتر رضا ملک زاده، دکتر نیما رضایی و دکتر عباس شفیعی، دیگر دانشمندان برتر علوم پزشکی کشور براساس تعداد استنادها در تازه ترین رتبه بندی ESI در مارس 2014 هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شود،همان فرصت هایی است که توسط افراد عجوا رها می شود