چهارشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - 17 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ / ۲۰:۳۵
کد مطلب: 23969
۰

لزوم توجه به "اختلالات غذایی مردان جوان"

به گزارش  باشگاه خبرنگاران؛ براساس نتایج پژوهشی که اخیرا در بریتانیا انجام شده، با وجودیکه مردان حدود یک چهارم افراد مبتلا به بی‌اشتهایی و سایر اشکال اختلال در تغدیه را تشکیل می‌دهند ولی معمولا به بیماری‌ها توجه نشده و یا به شکل مناسب مورد آزمایش و درمان قرار نمی گیرند.

این پژوهش که در وب سایت علوم پزشکی " بی ام جی اوپن" منتشر شده، می‌گوید کارکنان بخش خدمات درمانی که معمولا با مراجعان از نزدیک سر و کار دارند، برای تشخیص اختلال تغذیه در مردان می‌توانند نقش کلیدی ایفا کنند. یک بنیاد خیریه نیز اعلام کرده که در سالهای اخیر مردهای جوان نیز به شدت تحت فشار قرار گرفته‌اند تا ظاهر به اصطلاح ایده آلی داشته باشند و این روی روش تغذیه آنها تاثیر زیادی گذاشته است.

پژوهشگران دانشگاههای آکسفورد و گلاسکو در بریتانیا در جریان این پژوهش با ۲۹ جوان بین سنین ۱۶ تا ۲۵ سال و از جمله ۱۰ مرد، در مورد تجربه شخصی آنها از روند تشخیص، معالجه و راهنمایی‌هایی که برای اختلال تغذیه دریافت کرده‌اند مصاحبه کردند.

پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که نارسایی‌های مربوط به اختلال در تغذیه در میان مردان جوان به شکل دقیق و مناسبی معاینه و درمان نشده و تحقیقات پزشکی لازم در این زمینه انجام نشده است.

یکی از دلایل اصلی این وضعیت این است که خود مردان جوان با وجود گرفتن رژیم های غذایی سخت گیرانه، تغذیه بد و کاستن وسواس گونه از مصرف کالری روزانه خود، از ابتلا به این نارسایی‌ها بی خبرند. در سال‌های اخیر مردهای جوان نیز به شدت تحت فشار قرار گرفته‌اند تا ظاهر به اصطلاح ایده‌آلی داشته باشند.

دکتر اولا رایزانن و دکتر کیت هانت مسئولان این پژوهش می‌گویند: تحقیقات ما نشان می‌دهد که تحت تاثیر این تصور رایج در سطح جامعه که گویا نارسایی و اختلال در تغذیه فقط مخصوص دختران است، مردها در درک و پذیرش یک چنین بیماریهایی مشکل دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم