چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۰۹:۲۴
کد مطلب: 23979
۰

افزایش اختلالات کروموزومی در بارداری‌های بالای 40 سال

به گزارش فارس ،چندی است افزایش جمعیت در دستور کار قرار گرفته و بسیاری از افراد تصمیم به ازدیاد جمعیت خانواده گرفته‌اند، اما نکته‌ای که قابل توجه است رعایت نکاتی در مورد سن بارداری است باید پیش از اقدام به بارداری مورد توجه قرار گیرد که در گفت‌وگو با متخصص زنان و زایمان بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر به برخی از نکات آن پرداختیم.

متخصص زنان و زایمان بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر گفت: بارداری در سنین بالای 35 سال و زیر 19 سال اغلب با عوارضی همراه است که هم جنین و هم مادر را با خطر مواجه می‌کند.

دکتر زهرا شمالی بارداری در سنین بالای 35 سال را نیز پرمخاطره دانست و گفت: اختلالات ژنتیکی و کروموزومی در این بارداری‌ها افزایش پیدا می‌کند به‌خصوص در سنین بالای 40 سال به صورت تصاعدی افزایش می‌یابد.

شمالی اظهار داشت: احتمال بروز فشار خون، قند خون، مسمومیت حاملگی، دوقلو زایی، افزایش یا کاهش بیش از حد وزن جنین، زایمان سخت، افزایش فیبروم که ممکن است میزان سقط را بیشتر کند، بارداری خارج از رحم و مرگ داخل رحمی از عوارض بارداری در سنین بالای 35 سال است.

وی بیان کرد: بسیاری از بارداری‌هایی که در سنین پایین صورت می‌گیرد اغلب به صورت ناخواسته بوده و اغلب آزمایش‌های قبل از بارداری نیز انجام نشده است. متخصص زنان و زایمان بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر داشت: خانم‌هایی که در سنین زیر 19 سال باردار می‌شوند با توجه به اینکه رشد جسمی آنها به حد کافی نرسیده و بدن آنها آمادگی بارداری را ندارد دچار مشکلاتی می‌شوند.

این پزشک متخصص افزود: از دیگر عوارض بارداری در سنین پایین می‌توان به احتمال کم خونی مادر، زایمان زودرس، مرگ جنین به دلیل وزن کم و احتمال مرگ نوزاد پس از تولد اشاره کرد.

وی بیان کرد: مرگ و میر مادران در سنین زیر 19 سال و بالای 35 سال به دلیل افزایش عوارضی چون فشار خون و مسمومیت‌های حاملگی بیشتر است. به خانواده‌ها توصیه می‌شود برای داشتن بارداری ایمن و زایمان طبیعی و داشتن فرزندی سالم، پیش از اقدام به بارداری با متخصصین مشورت شود تا با انجام معاینات و آزمایشهای لازم، سلامت جسمانی مادر برای طی این مرحله مهم از زندگی بیشتر مورد اهمیت قرار گیرد و مشکلاتی مانند سقط جنین، مرگ مادر در حین زایمان و مرگ مادر باردار به وجود نیاید.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
شاید باورتون نشه اما دنیا به کوچک‌ترین خوبی‌های شما نیاز داره، خوب بمونید.