سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۷
کد مطلب: 24170
۲

برتری "بچه اولی"ها در فهرست "فوربس"

برتری "بچه اولی"ها در فهرست "فوربس"
اگر می خواهید فرزندتان "پیشتاز" باشد و در حرکت های اجتماعی و سیاسی از دیگران جلوتر این را بدانید که فرزند ارشد هر خانواده از استعداد و قابلیت بیش تری برای پیشرفت اجتماعی برخوردار خواهد بود. این نتیجه بررسی روزنامه "گاردین" درباره صد چهره برتری است که نشریه "فوربس" آن ها را معرفی کرده است.

به گزارش "تدبیر"، روزنامه "گاردین" به اشاره به استعداد بیش تر بچه های اول خانواده ها می افزاید:"آنگلا مرکل" صدراعظم آلمان، "هیلاری کلینتون" وزیر امور خارجه پیشین امریکا، "کریستین لاگارد" رییس صندوق بین المللی پول و "جی کی رولینگ" نویسنده مجموعه داستان های "هری پاتر که در صدر فهرست صدنفره قدرتمندترین زنان نشریه "فوربس" قرار گرفته اند همگی فرزندان اول خانواده بوده اند.

" روزنامه "گاردین" با اشاره به تحقیقات علمی انجام شده درباره با استعداد بودن بچه های اول خانواده می افزاید:"فیفی بو" پژوهشگر مرکز تحقیقات اجتماعی و اقتصادی در دانشگاه "اسکس" از جمله پژوهشگرانی است که به این نتیجه رسیده که فرزندان دختر ارشد در خانواده های همواره پیشتاز هستند و با موفقیت های چشمگیری مواجه خواهند شد.


" روزنامه "گاردین" در ادامه می افزاید:
"این موضوع محدود به دخترها نمی شود بلکه در پسران نیز صدق می کند. از تمام 12 مردی که قدم بر کره ماه گذاشتند تمامی آنان یا بزرگترین فرزند خانواده بودند و یا آن که تک فرزند بودند."

روزنامه "گاردین" اشاره می کند که این موضوع طبیعی است چرا که والیدن در صورتی که تعداد فرزندان کمتر باشد می توانند بیش از پیش به پیشرفت آنان توجه کنند. برای مثال در کشورهای نروژ، دانمارک و هلند افرادی که اولین فرزند خانواده بودند بیش از سایر فرزندان قادر به طی مدارج بالای تحصیلی شده اند.
تحقیقات دانشگاه لندن نیز اشاره می کند که اولین فرزندان خانواده 7 درصد بیش از سایر فرزندان امکان دریافت مدارک مرتبط با تحصیلات عالیه را پیدا کرده اند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاشند که وقت نمی کنند دنبال آن بروند.