جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۱۴:۵۱
کد مطلب: 24401
۱
کاهش کشفیات کراک و افزایش هرویین

تجویزهای غلط در مورد مصرف «ریتالین»

تجویزهای غلط در مورد مصرف «ریتالین»
علیرضا اکبرشاهی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین برخورد با لابراتوآرهای تولید شیشه گفت: در موضوع مقابله با مخدر شیشه چه در مرکز و چه سایر استان‌هایی که تولیدکننده مخدر شیشه بودند و هدف‌گذاری شده بودند اقدامات موثری صورت گرفته و با برخورد خوب پلیس و دستگاه اطلاعاتی کشور هجمه زیادی به این لابراتوآرها وارد شده است و موفقیت‌های خوبی را در این زمینه در سال 92 شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه تعداد عملیات‌ها در سال 92 نسبت به سال 91 افزایش قابل‌توجهی داشته تاکید کرد:‌ برخورد و مقابله با مخدر شیشه همچنان جزو اولویت کاری ستاد مبارزه با مواد مخدر درسال جاری است و در این زمینه نشست‌های ویژه‌ای برگزار کرده‌ایم لذا بحث شیشه یکی از موضوعات مهم ستاد محسوب می‌شود.

وی با اشاره به کاهش مصرف کراک گفت:‌ از 31 استان کشور در 30 استان شاهد کاهش کشفیات این مخدر هستیم و تحلیل‌ها نشان می دهد که تقاضای مصرف کراک به شدت کاهش یافته که دلیل این کاهش تقاضا توجه مصرف کنندگان به توصیه‌هایی است که از مبادی و مراجع قانونی صورت گرفته است.

اکبرشاهی با بیان اینکه با این تغییر الگوی مصرف هروئین در حال جایگزینی کراک است همچنین از افزایش کشفیات هروئین خبر داد و گفت:‌در حال حاضر نمی‌توان گفت الگوی مصرف به چه صورتی است چرا که نیازمند تحلیل و بررسی است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با افزایش مصرف هروئین پیش‌بینی وزارت بهداشت از سونامی HIV در اثر تزریق اتفاق خواهد افتاد؟ عنوان کرد:‌ وزارت بهداشت به عنوان یکی از دستگاه‌های متولی و مسئول در این زمینه باید برنامه‌هایی داشته باشد.
مدیرکل مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص اینکه آیا مواد مخدر جدید و یا روانگردان جدیدی وارد بازار مصرف شده یا خیر؟ عنوان کرد: در حال حاضر ‌هیچ مخدر و یا روانگردان جدیدی نداریم و اطلاعاتی نیز در دست نیست و نباید مردم نگران وجود روان‌گردان‌های جدید باشند اما واقعیت این است که خانواده‌ها باید با توجه به نزدیکی امتحانات نسبت به مصرف ریتالین حساسیت داشته باشند.
وی ادامه داد: آنچه که در خصوص مصرف ریتالین انجام می‌شود از جمله جلوگیری از خواب‌آلودگی، حواس پرتی و یا سایرموارد تجویز غلطی است و نه تنها تایید نمی‌شود بلکه غلط بودن آن را بارها از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام کرده‌ایم لذا خانواده‌ها مراقبت بیشتری در شب‌های امتحان از فرزندان خود داشته باشند تا مبادا به سمت مصرف این گونه مواد روی بیاورند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم