چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۱۷:۲۰
کد مطلب: 24513
۰

تصاویر میکروسکوپی از میکروب‌های نامرئی دستان

تصاویر میکروسکوپی از میکروب‌های نامرئی دستان
به گزارش ایسنا، این تصاویر با هدف ترغیب شستن دست‌ها و در نتیجه، کاهش ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا و ورود نورو ویروس‌ها و ای‌کولای به بدن ارائه شده‌اند. زمانی که افراد پس از اجابت مزاج، عوض‌کردن پوشک و فعالیت‌های مشابه، دستانشان را نمی‌شویند، باکتری‌ها گسترش می‌یابند.
هنگامی هم که فردی سطوح را لمس می‌کند و دستانش را که شامل میکروب‌هایی مانند میکروب‌های موجود در مدفوع انسان است، به دهانش می‌برد، آلودگی پخش می‌شود.

این تصاویر را پیتر هافمن، متخصص کنترل عفونت در بیمارستان بهداشت عمومی انگلستان خلق کرده است. وی ابتدا اشیای روزانه و غذاهای آلوده را لمس کرد یا این که اجابت مزاج کرد و سپس دستانش را روی ماده‌ای فشار داد که فقط به میکروب‌های ماده مدفوع امکان رشد می‌دهد.

این محقق گفت: مردم شاید از تعداد میکروب‌هایی که پس از انجام طیفی از فعالیت‌های روزانه انجام می‌دهند، بی‌اطلاع باشند بنابراین این تصاویر می‌تواند به آن‌ها در برجسته‌کردن این موضوع کمک کند. درست همان طور که آلودگی از دستان من به سطوح رشد منتقل شد، می‌تواند از دستان به دهان، غذا و هر نوع مسیر عفونت نیز منتقل شود.
تصاویر منتشره همچنین نشان می‌دهد خلاص‌شدن از اکثر این میکروب‌ها با شستن دست با آب و صابون تا چه اندازه آسان است. در حالی که این امر دست‌ها را استریل نمی‌کند، زمانی که به درستی انجام شود، آلودگی را کاهش می‌دهد. شستن دست‌ها با آب و صابون همچنین چرخه انتقال میکروب‌های مضر را در بیمارستان یا منزل از بین می‌برد. این تصاویر به دنبال تحقیقی منتشر شده‌اند که بر اساس آن، فقط دو سوم انگلیسی‌ها پس از اجابت مزاج دستانشان را می‌شویند.
در این میان، مردان کمتر از همه دستانشان را می‌شویند و در واقع، از هر 10 نفر، کمتر از شش تن پس از اجابت مزاج این کار را انجام می‌دهند؛ این در حالی است که زنان به فعالیت‌های بهداشتی در این زمینه بیشتر عادت دارند و به گفته بازاریابان بهداشتی، سه چهارم آن‌ها پس از اجابت مزاج دستانشان را به طور کامل می‌شویند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
برای کشتی های ساکن، موج های دریا تصمیم می گیرند!