چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۱۲:۴۱
کد مطلب: 24558
۰
دغدغه‌های استادی به بهانه هفته آموزش

دانشگاه‌های نخبه‌پرور را دریابید

یک عضو بازنشسته هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف به لزوم افزایش توجه به دانشگاه‌های نخبه‌پرور تاکید کرد.

 

دکتر علی مقدسیان در گفت‌وگو با ایسنا، با یادآوری رتبه دانشگاه شریف در بین دانشگاهی‌های و جهان گفت: عملکرد این دانشگاه مجموعه‌ای از فعالیت‌های اساتید و دانشجویان بوده که برآیند آن بسیار مورد توجه و موثر است. لذا توقع اساتید چیزی جز مهیاشدن امکانات پرورشی استعداد این نخبگان نیست. اگر به امید این باشیم که نخبه‌ای که پا به دانشگاه گذاشته در شرایطی عادی همین حالتش را حفظ کند هیچ پیشرفتی صورت نمی‌گیرد.

 

این استاد دانشگاه با انتقاد از نوع نگاه برخی مسئولان به دانشگاه‌ها گفت: این فکر که عدالت اجتماعی حکم می‌کند که همانطور که به دانشگاه‌های نخبه پرور همچون شریف نگاه می‌کنید همان نگاه را باید نسبت به دیگر دانشگاه‌ها داشته باشید و امکانات توزیع یکنواخت داشته باشد اشتباه است و برای این نخبگان باید امکاناتی در حد خودشان فراهم کرد.

 

وی با ابراز رضایت از اینکه اخیرا توجه بیشتری به دانشگاه‌های نخبه پرورشده است، گفت:‌ این‌ها خوب است اما کافی نیست. الان طرح های فوق‌العاده ای در دانشگاه شریف در دست اقدام است که به خاطر کمبود امکانات و بودجه نیمه‌تمام و انجام نشده مانده است. ما باید کاری کنیم که بچه‌ها بتوانند خودشان را نشان دهند.

 

وی وجود طرح‌های درخشانی که به دلیل کمبود امکانات و بودجه نیمه‌تمام مانده را علت اصلی دغدغه‌ اساتید برای دانشجویان ، فارغ از وضعیت معاش خودشان می‌داند.

 

دکتر مقدسیان با بیان اینکه جایگاه دانشجویان ایران در خارج از کشور حتی برای بسیاری از دانشجویان آن کشور دست نیافتنی است گفت: ما استعداد داریم و اساتید تلاش و زحمتشان پرورش و جهش این دانشجویان است. در غیر این صورت افتخار چندانی برای دانشگاه نیست که 150 تا 200 نفر اول کنکور به دانشگاه بروند اما امکانات تحقیقاتی و پرورشی کافی برای آن‌ها وجود نداشته باشد.

 

وی در ادامه به وضعیت فضایی دانشگاه اشاره کرد و گفت: دانشگاه شریف در ابتدا برای 2000 نفر طراحی شده بود در صورتی که امروز 11 هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند که تامین امکانات و تجهیزات برای پرورش این دانشجویان ضروریست.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟