جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۱۳:۳۳
کد مطلب: 24647
۱

آثار مخرب تماشای تلویزیون بر کودکان ناشی از عادت والدین است!

آثار مخرب تماشای تلویزیون بر کودکان ناشی از عادت والدین است!
به گزارش باشگاه خبرنگاران، براساس نتایج پژوهشی که توسط دانشگاه بریستول در انگلستان انجام شده کودکانی که والدین آنها وقت زیادی صرف تماشای تلویزیون می‌کنند سه برابر سایر کودکان احتمال دارد چنین عادتی را کسب کنند.

در این پژوهش مشخص شده که به ویژه عادت و سلیقه پدر‌ها در تماشای برنامه‌های تلویزیونی در روزهای تعطیل آخر هفته روی فرزندان دختر تاثیر زیادتری می‌گذارد.

پژوهش جدید دانشگاه بریستول روی کودکان پنج و شش ساله در ۱۰۰۰ خانواده از ساکنان این شهر انجام شده که ابتدا از والدین سئوال شده که آنها و فرزندانشان در طول روزهای عادی چند ساعت را برای تماشای تلویزیون، استفاده از کامپیو‌تر و یا بازیهای کامپیوتری چه روی صفحه تلویزیون و چه در تلفن‌های موبایل صرف می‌کنند.

جمع آوری این اطلاعات نشان داد که ۱۲ درصد از پسربچه‌ها، ۸ درصداز دختر بچه‌ها و ۳۰ درصد از والدین در روزهای معمولی هفته به طور متوسط دو ساعت تلویزیون تماشا می‌کنند.

کودکان خانواده‌هایی که والدین آنها روزانه بیش از دو ساعت تلویزیون تماشا می‌کنند سه برابر سایر کودکان به احتمال زیاد همین عادت را تکرار خواهند کرد.

ساعاتی که مادر خانواده صرف تماشای تلویزیون می‌کند در شکل دادن به عادت کودکان از ساعاتی که پدر صرف این کار می‌کند تاثیر گذار‌تر است.
پژوهشگران دانشگاه بریستول می‌گویند کشف این موضوع که عادت والدین در تماشای تلویزیون روی کودکان تاثیر مستقیمی دارد نکته بسیار مهمی است چون در سالهای اخیر بیماری‌ها و خطرهای مهمی برای سلامتی افراد تشخیص داده شده که همه آنها به میزان تماشای تلویزیون مربوط می‌شوند. از جمله بیماریهایی که به تماشای بیش از حد تلویزیون مربوط می‌شوند می‌توان به افزایش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت نوع دو اشاره کرد که میزان مرگ و میر در افراد بالغ را افزایش می‌دهند که در سنین کمتر نیز مشکل اضافه وزن و ابتلا به چاقی مفرط با میزان تماشای تلویزیون ارتباط دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد