سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۰۱:۲۵
کد مطلب: 24698
۰

طلاق‌های دوران میانسالی یکی از خطرناک‌ترین جدایی‌هاست

دکتر مجید ابهری درگفت‌وگو با ایسنا، درباره علل طلاق در دوران میانسالی، اظهارکرد: گاهی اوقات زن و شوهر با وجود اختلافات شدید تا بزرگ شدن فرزندان صبر می‌کنند سپس از یکدیگر جدا می‌شوند؛ اما دسته‌ای دیگر از همسران پس از مدتی تحمل خود را به دلایلی مانند اعتیاد، نبود تفاهم، ضعف روابط زناشویی، مشکلات اقتصادی و طلاق عاطفی و روانی به طلاق در دوران میانسالی گرایش پیدا می‌کنند.

این رفتار شناس اجتماعی در ادامه گفت: در دوران میانسالی ضعف جسمانی، مشکلات عصبی و روحی نمود بیشتری می‌یابد و مشکلات اقتصادی به طور مضاعف دیده می‌شود. این در حالی است که گاهی اوقات میانسالان توقعات بیشتری نسبت به دوران جوانی دارند و الگوهای رفتاری آنها تغییرکرده است و این عوامل از ارکان طلاق در دوران میانسالی است.

وی با بیان اینکه طلاق‌های دوران میانسالی یکی از خطرناک‌ترین انواع جدایی‌هاست، اظهار کرد: فرزندان در این شرایط یا طرفدار یکی از والدین یا نسبت به هردوی آنها دلزده می‌شوند. فرار از خانه، افت تحصیلی و حتی ترک تحصیل، ازدواج‌های اجباری و اعتیاد از عوارض اصلی طلاق در دوران میانسالی بر فرزندان است.
ابهری در پایان تاکید کرد: برای پیشگیری از جدایی در دوران میانسالی از همان ابتدا لازم است زوجین با شناخت مناسب یکدیگر را انتخاب کنند. در مرحله دوم از انباشت نارضایتی‌ها جلوگیری و اقدام به حل و فصل مشکلات خود کنند و این هدف با مراجعه به مشاوران باتجربه و کارآمد امکان‌پذیر است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی