يکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۸ - 26 Jan 2020
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۵:۳۵
کد مطلب: 24978
۰

آلودگی هوا در کدام ترشی‌ها بیشتر است؟

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ سرکه یکی از اجزای اصلی در تهیه ترشی ها است که با اکسیژن هوا واکنش نشان می دهد و مواد و سبزیجات موجود در ترشی را آلوده به مواد سمی و مضر می کند.

بررسی ها نشان می دهند ترشی های صنعتی از آن جهت بهترند که با اکسیژن کمتری در ارتباط هستند و نگهداری آنها در یخچال باعث نابودی مواد سمی موجود در آنها می شود و مواد و سبزیجات موجود در آنها زمان بیشتری تازه می مانند.

نتایج مطالعات نشان می دهند، هنگامی که سرکه در هوای باز قرار می گیرد آنتی اکسیدان های مواد غذایی را از بین می برد و کلسیم موجود در میوه و سبزیجات را نیز نابود می کنند از این رو پزشکان هشدار می دهند خانواده ها نباید ترشی های باز را خریداری کنند و به نابودی دستگاه های بدنشان کمک کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۴ علت خیانت مردها که هر زنی باید بداند
اختلاف سنی در ازدواج چقدر مهم است؟
چرا از افراد کند متنفریم؟
17 راهکار برای بازگرداندن شادی به زندگی
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد