پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۵:۳۵
کد مطلب: 24978
۰

آلودگی هوا در کدام ترشی‌ها بیشتر است؟

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ سرکه یکی از اجزای اصلی در تهیه ترشی ها است که با اکسیژن هوا واکنش نشان می دهد و مواد و سبزیجات موجود در ترشی را آلوده به مواد سمی و مضر می کند.

بررسی ها نشان می دهند ترشی های صنعتی از آن جهت بهترند که با اکسیژن کمتری در ارتباط هستند و نگهداری آنها در یخچال باعث نابودی مواد سمی موجود در آنها می شود و مواد و سبزیجات موجود در آنها زمان بیشتری تازه می مانند.

نتایج مطالعات نشان می دهند، هنگامی که سرکه در هوای باز قرار می گیرد آنتی اکسیدان های مواد غذایی را از بین می برد و کلسیم موجود در میوه و سبزیجات را نیز نابود می کنند از این رو پزشکان هشدار می دهند خانواده ها نباید ترشی های باز را خریداری کنند و به نابودی دستگاه های بدنشان کمک کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
شاید باورتون نشه اما دنیا به کوچک‌ترین خوبی‌های شما نیاز داره، خوب بمونید.