جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۳ / ۲۲:۴۷
کد مطلب: 25056
۰

واکسن جدیدی برای درمان بیماری مالاریا ساخته شد

به گزارش فارس، مالاریا کشنده‌ترین بیماری در زمین است و محققان آمریکایی واکسن جدیدی برای مالاریا ارائه داده‌اند که از سلول های ایمنی بدن کودکان گرفته می‌شود؛ در حال حاضر بین 50 تا 100 واکسن مالاریا در حال توسعه هستند.

مدیر مرکز بین المللی تحقیقات بهداشت جهانی می‌گوید: به تازگی محققان کشف کرده اند که کودکان دارای آنتی بادی هستند که در برابر این بیماری حفاظت می‌شوند و انگل مالاریا در سلول‌های قرمز خون چند برابر می‌شود. محققان اولین آزمایش را بر روی موش‌ها انجام داده‌اند که نتایج امیدوار کننده‌ای داشته است؛ این تحقیقات روی مردها نیز انجام شد و نتایج آزمایشات موش‌ و انسان یکسان بوده است.

واکسن جدید مالاریا در مرحله سوم بالینی است و با نام RTSs توسط «گلاکسواسمیت کلاین» توسعه یافته است و کارشناسان بر این باورند که این واکسن 50 درصد از بدن حفاظت می‌کند. تیم پزشکان نمونه‌های اولیه را با خون 20 کودک تانزانیایی 2 ساله که بیمار بودند آزمایش کردند و کودکان بهبود یافتند؛ این واکسن همچنین می‌تواند از بیماری و رسیدن به مرحله شدید جلوگیری کند اما این واکسن افراد مبتلا شده را نمی‌تواند نجات دهد و به تحقیقات بیشتری برای این واکسن نیاز است.

به گفته یکی از دانشمندان «جاناتان کورتیس» بعد از گذشت یک دهه می‌توان به اثرات این واکسن پی برد و محافظت کامل بر علیه بیماری تقریباً غیر ممکن است اما همه مایل هستیم بعد از آزمایشات نتایج خوبی دریافت کنیم؛ ما باید روش دیگری پیدا کنیم تا بتوانیم بیماران مبتلا به این بیماری را درمان کنیم. مالاریا به عنوان پالودیسم نیز شناخته شده است و این بیماری در اثر انگلی توسط گزش پشه منتقل می‌شود؛ به گفته سازمان بهداشت جهانی در سال 2012 حدود 207 میلیون نفر به این بیماری مبتلا شدند که 630 هزار نفر آنها درگذشتند؛ بسیاری از آنها کودکان صحرای آفریقا و جنوب شرق آسیا بودند.
سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است در هر دقیقه یک کودک در آفریقا در اثر مالاریا می‌میرد و رشد آنها با مشکلات مواجه می‌شود تا بزرگ شوند؛ مالاریا به تنهایی بزرگ‌ترین بیماری کشنده در جهان است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمین کننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست می‌شود./ آلبرت بندورا