جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۲:۰۶
کد مطلب: 25167
۰
۱
تا سال 97 پیش‌بینی می‌شود

اختلاف 2 میلیونی جمعیت پسران به دختران در سن ازدواج

علی اکبر محزون در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه براساس نمودارهای جمعیتی قبل از سال 88 تعداد دختران در سن ازدواج که در طیف سنی 15 تا 29 سال قرار داشتند از تعداد پسران در سن ازدواج که در طیف سنی 20 تا 34 سال قرار داشتند بیشتر بود،‌ افزود: این روند بعد از سال 88 تا سال 92 روند نزولی داشت و هرم سنی در نمودار به شکل متقارن درآمد، به این معنا که جمعیت دختران و پسران در سن ازدواج تقریبا برابر شد.

وی با اشاره به سال‌های پس از 92، اظهار کرد: به مرور تعداد پسران در سن ازدواج نسبت به دختران در سن ازدواج افزایش خواهد یافت به گونه‌ای که بر اساس نمودار پیش‌بینی می‌شود که اختلاف پسران نسبت به دختران در سن ازدواج تا سال 96 و 97 به دو میلیون نفر می‌رسد. به گفته مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور،تصریح کرد: منظور از افراد در سن ازدواج، کلیه افراد ازدواج کرده و ازدواج نکرده در طیف‌های سنی 20 تا 34 سال برای آقایان و 15 تا 29 سال برای خانم‌هاست.

محزون با تاکید به اینکه افراد در سن ازدواج شامل کلیه طیف سنی 20 تا 34 سال برای آقایان و 15 تا 29 سال برای خانم‌ها می‌شود، اظهار کرد: کلیه آقایان در سن ازدواج کشور با طیف سنی 20 تا 34 شامل 12 میلیون و 70 هزار نفر می‌شوند که از این تعداد 5 میلیون و 570 هزار نفر هرگز ازدواج نکرده‌اند.

وی افزود: بنابراین 46 درصد آقایان در سن ازدواج کشور هرگز ازدواج نکرده‌اند. مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور همچنین با بیان اینکه کلیه خانم‌های در سن ازدواج کشور با طیف سنی 15 تا 29 سال شامل 11 میلیون و 790 هزار نفر می‌شوند، گفت: از این تعداد 5 میلیون و 670 هزار خانم هرگز ازدواج نکرده‌اند.

محزون ادامه داد: بنابراین 48 درصد خانم‌های در سن ازدواج کشور هرگز ازدواج نکرده‌اند. مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه هم‌اکنون 100 هزار خانم در سن ازدواج که هرگز ازدواج نکرده‌اند بیشتر از آقایان در سن ازدواج که هرگز ازدواج نکرده‌اند وجود دارد، گفت: بنابر آمار ارائه شده فوق همچنین تعداد 280 هزار آقا در سن ازدواج (شامل افراد ازدواج کرده و ازدواج نکرده) بیشتر از خانم‌های در سن ازدواج وجود دارد.

وی در پاسخ به اینکه تعداد دختران و پسران ازدواج نکرده در سن ازدواج کشور با توجه به اختلاف دو میلیون نفری آنها طی سال‌های 96 و 97 به چه میزان خواهد رسید، اظهار کرد: تنها اختلاف دو میلیون نفری تعداد پسران نسبت به دختران در سن ازدواج طی سال‌های 96 و 97 قابل پیش‌بینی است، بنابراین مشخص نیست که چه تعداد دختر و پسر ازدواج نکرده در سن ازدواج طی آن سال‌ها وجود خواهد داشت و تنها تعداد دختران و پسران در سن ازدواج کشور در سال‌های آتی قابل پیش‌بینی است.

محزون همچنین در پاسخ به علل ایجاد اختلاف دو میلیون نفری پسران نسبت به دختران در سن ازدواج بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده طی سال‌های 96 و 97، عنوان کرد:‌ علت اختلاف مربوط به دوره‌ها و گروه‌های سنی قبلی است و به هر میزان که تاخیر در سن ازدواج بیشتر باشد خطر تجرد قطعی و نیز اختلاف‌های ایجاد شده مربوط به تعداد پسران و دختران در سن ازدواج بیشتر می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

مهلا
Iran, Islamic Republic of
پسران ترشیده ی بدبخت....
از بی زنی آخر نیستید گوشه ی تیمارستان!!!!
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.