جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۲:۲۲
کد مطلب: 25352
۱

دلیل اعتیاد به بستنی چیست؟

به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه والنسیا با استفاده از روشی موسوم به سلطه زمانی احساس(TDS) توانسته‌اند میزان «سرد»، «خامه‌ای» و «ناهموار» بودن لازم برای یک بستنی خوب را بررسی کنند.

نرم‌افزار محققان می‌تواند منحنی‌های رنگی تولید کند که تغییرات در ویژگیهای مختلف را دنبال می‌کند. این ویژگیها همچنین شامل چسبندگی و احساس دهانی نیز هستند.

دانشمندان در یک جلسه مزه کردن از 85 فرد خواستند احساسات خود را در زمان خوردن یک بستنی وانیلی بیان کنند.

این شرکت‌کنندگان باید به یک نمایشگر که غالبترین ویژگی موجود در هر لحظه را نشان می‌داد، اشاره می‌کردند.

این ویژگیها شامل سرد، یخی، خامه‌ای، زبر و چسبنده بودن بستنی و در نهایت احساس دهانی آن بودند.

نتایج بدست آمده توسط نرم‌افزار پردازش شده و در نمودارهایی با خطوط رنگی که هرکدام نشانگر ویژگی خاصی بود، به نمایش درآمد.

به گفته دانشمندان، در بستی که تنها از شیر و شکر ساخته شده، منحنی‌های غالب بیشتر نشانگر سردی و صاف نبودن بودند. اما افزودن خامه، تخم‌مرغ و هیدروکلوئیدها بطور چشمگیری نشانگرهای خامه‌ای بودن و احساس دهانی را افزایش داد.

این ماده شیمیایی تصور خامه‌ای بودن را در بستنی ایجاد می‌کند.

به گفته محققان، دانستن این جزئیات و مکانیزم درک حسی یک محصول به سازندگان در بهتر شدن ابعاد ایده آل از مواد تشکیل‌دهنده برای بهبود محصول کمک خواهد کرد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد