جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱ تير ۱۳۹۳ / ۱۳:۰۷
کد مطلب: 25533
۱
معاون وزیر ورزش و جوانان:

افزایش هیجانات منفی در بین مردم نگران کننده است

ایرانیان به سختی شاد می‌شوند!
افزایش هیجانات منفی در بین مردم نگران کننده است
به گزارش ایسنا، دکترمحمود گلزاری، در مراسم افتتاح سی و دومین اردوهای فرهنگی تفریحی دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد کشور که در اردوگاه امام علی (ع) کرج برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات امروز مردم ایران این است که هیجانات منفی و ناخوشایند در میان آنها بیش از هیجانات مثبت غلبه دارد.

وی خاطر نشان کرد: متاسفانه شادی در میان ایران بسیار کم رنگ شده و جای خود را به اضطراب، عصبانیت و غم داده است. گلزاری افزود: ایرانیان به سرعت غمگین می‌شوند و همواره نگران آینده هستند که همین امر باعث شده احساس شادی در آنها به سختی ایجاد شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر آمار افرادی که به دلیل ضرب و جرح و درگیری به زندان افتاده‌اند بیش از کسانی است که به دلیل جرایم وابسته به مواد مخدر در زندان به سر می‌برند . گلزاری تصریح کرد: روانشناسان طی 15 سال اخیر به دنبال راههایی برای افزایش هیجانات مثبت در میان مردم بوده‌اند و به موفقیت‌هایی نیز دست یافته‌اند.

وی گفت: یکی از راههای افزایش هیجانات مثبت برنامه‌ریزی برای استفاده از اوقات فراغت و اختصاص وقتی برای استراحت و تفریح است.
معاون وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: شرکت دراردوهای دانش‌آموزی و خانوادگی زمینه مساعدی برای پرکردن اوقات فراغت بخشی از جامعه فراهم می‌کند. بنابراین باید شرایطی فراهم شود که دانش آموزان در این اردوها کمتر با برنامه‌ها و فعالیت‌های اجباری درگیر باشند و بیشتر از فضایی که در آن قرار گرفته‌اند استفاده کرده و به آرامش روحی و جسمی برسند.

گلزاری با اشاره به فرمایش امام رضا (ع) در خصوص تقسیم‌بندی ساعات شبانه روز گفت: مردم باید زمان خود را به گونه‌ای تنظیم کنند که هم برای کار، عبادت، روابط اجتماعی وهم برای تفریح وقت داشته باشند.
وی در پایان گفت: تفریح نقش به سزایی در سلامت روح و جسم افراد و استحکام بنیان خانواده‌ها دارد. بنابراین مردم نباید نسبت به نحوه پرکردن اوقات فراغت خود بی‌تفاوت باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.