پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۳ تير ۱۳۹۳ / ۱۸:۲۴
کد مطلب: 26002
۰

رواج سنسورهای ردیاب کودکان در آمریکا

گزارش شبانه روزی به والدین
رواج سنسورهای ردیاب کودکان در آمریکا
به گزارش مهر، زمانی که اسم سنسورهای ردیابی شنیده می شود، ناخودآگاه تصاویری از فیلم های پلیسی و جنایی متصور می شود که در این فیلم ها پلیس برای ردیابی جنایتکاران یا متهمان از سنسورهای ردیابی استفاده می کند. اما اکنون والدین امریکایی برای اطلاع از محل و مکان فرزندان خود به استفاده از سنسورهای ردیابی روی آورده اند و بنا به گزارشات ارائه شده استفاده از این سنسورها با استقبال بی نظیری از سوی والدین امریکایی مواجه شده است.

سنسورهای الکتریکی ردیابی مجهز به سیستم جی.پی.اس بوده تا محل و استقرار کودکان را در هر نقطه نشان دهند. LG، یکی از شرکت هایی است که در این مسیر گام برداشته و به تولید سنسورهای ردیابی کودکان پرداخته است. سنسوری که می تواند در هر ساعت از شبانه روز، محل و مکان فرزندان را به والدین آنها گزارش کند.

"ساموئل گیبز"، یکی از طراحان این سنسورهای الکترونیکی می گوید: "معمولا والدین برای استفاده از این سنسورها با عدم پذیرش از سوی فرزندانشان مواجه می شوند اما چه راه حلی برای این مشکل وجود دارد؟ زیرا بچه ها از همان دوران کودکی احساس بزرگی داشته و دوست ندارند که توسط والدین کنترل شوند یا به نوعی می توان گفت خواهان استقلال خود هستند.

در پاسخ باید گفت، زمانی که بچه ها کوچکتر هستند می توان سنسورها را بدون اینکه متوجه شوند در داخل کیف آنها قرار داد اما زمانی که بچه ها تبدیل به نوجوانانی می شوند که در معرض خطرات بیشتری مانند اعتیاد، بذهکاری و غیره قرار دارند و ممکن است دروغ های متفاوتی را به والدین خود در رابطه با مکانی که هستند بگویند، می توان سنسورهای کوچکی را داخل تلفن همراه آنها نصب کرد تا با کمک دستگاهی که شرکت های سازنده در اختیار والدین قرار می دهد به ردیابی بچه ها پرداخت. اما بیشتر این تکنولوژی ها به صورت فناوری های پوشیدنی هستند و می توانند به شکل ساعت دور مچ بچه ها بسته شوند تا به ردیابی 24 ساعته آنها پرداخت.
این دستگاه جدید می تواند برای سالمندان یا اشخاصی که به بیماری آلزایمر مبتلا هستند و با خروج از خانه مسیر برگشت را گم می کنند نیز استفاده شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟