يکشنبه ۳۱ تير ۱۳۹۷ - 22 Jul 2018
تاریخ انتشار :
شنبه ۸ شهريور ۱۳۹۳ / ۱۵:۵۵
کد مطلب: 26687
۰

پخت ناکافي و مسموميت‌هاي غذايي

پخت ناکافي و مسموميت‌هاي غذايي
به طور کلي براي کاهش خطر مسموميت غذايي بايد نکاتي را مدنظر قرار داد.
* قبل از تهيه غذا، دست ها را خوب با آب ولرم و صابون بشوييد.
* آشپزخانه و وسايل آشپزي را تميز نگه داريد.
* براي مواد غذايي خام و پخته از تخته جداگانه استفاده کنيد.
* از چاقويي که براي بريدن گوشت خام استفاده مي کنيد، بدون شستن براي برش مواد ديگر استفاده نکنيد.
* ميوه و سبزي را قبل از مصرف خوب بشوييد.
* قبل از پخت بگذاريد يخ موادغذايي کاملا باز شود.
* مواد غذايي خام را از موادغذايي پخته شده جدا نگه داريد.
* مواد خام را در طبقه هاي پايين و پخته شده را در طبقه هاي بالاي يخچال قرار دهيد.
* مواد غذايي کنسرو شده را در مکان تميز و خنک قرار دهيد.
* مواد غذايي که بوي خوب نمي دهد يا اين که کپک زده است، دور بيندازيد.
* هميشه تاريخ مصرف و انقضا را قبل از مصرف بررسي کنيد.
* تمامي مواد غذايي فاسدشدني را در دماي ۵درجه سانتي گراد يا کمتر قرار دهيد.
مرجع : روزنامه خراسان
نام شما

آدرس ايميل شما

از مهندسی پورسرخ تا روانشناسی فروتن!
چه چیز‌هایی در ظاهر مردها، زنان را جذب می‌کند؟
وجود خون در مدفوع می‌تواند نشانه یک بیماری کشنده باشد
هفت نشانه مهم و جدی که به شما میگوید بیماری قلبی دارید
شکست خوردن و زمین خوردن یک اتفاق است تسلیم‌شدن و بلندنشدن یک انتخاب است. نگذار انتخاب‌هایت اسیر اتفاق‌ها شود..!!!