پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - 13 Dec 2018
تاریخ انتشار :
شنبه ۸ شهريور ۱۳۹۳ / ۱۵:۵۵
کد مطلب: 26687
۰

پخت ناکافي و مسموميت‌هاي غذايي

پخت ناکافي و مسموميت‌هاي غذايي
به طور کلي براي کاهش خطر مسموميت غذايي بايد نکاتي را مدنظر قرار داد.
* قبل از تهيه غذا، دست ها را خوب با آب ولرم و صابون بشوييد.
* آشپزخانه و وسايل آشپزي را تميز نگه داريد.
* براي مواد غذايي خام و پخته از تخته جداگانه استفاده کنيد.
* از چاقويي که براي بريدن گوشت خام استفاده مي کنيد، بدون شستن براي برش مواد ديگر استفاده نکنيد.
* ميوه و سبزي را قبل از مصرف خوب بشوييد.
* قبل از پخت بگذاريد يخ موادغذايي کاملا باز شود.
* مواد غذايي خام را از موادغذايي پخته شده جدا نگه داريد.
* مواد خام را در طبقه هاي پايين و پخته شده را در طبقه هاي بالاي يخچال قرار دهيد.
* مواد غذايي کنسرو شده را در مکان تميز و خنک قرار دهيد.
* مواد غذايي که بوي خوب نمي دهد يا اين که کپک زده است، دور بيندازيد.
* هميشه تاريخ مصرف و انقضا را قبل از مصرف بررسي کنيد.
* تمامي مواد غذايي فاسدشدني را در دماي ۵درجه سانتي گراد يا کمتر قرار دهيد.
مرجع : روزنامه خراسان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دانش‌آموز متأهل از مدرسه اخراج نمی‌شود
فریب در ازدواج چیست؟
تست/ از نظر دیگران شما چگونه آدمی هستید؟!
از دوره‌های 7 ساله تکاملِ ذهن و شخصیت انسان در طول‌عمر، چه می‌دانید؟
وقتی شما برای دیگران دعا می کنید، خدا می شنود و انها را اجابت می کند و بعضی و قتها که شما شاد و خوشحال هستید یادتان باشد که کسی برای شما دعا کرده است