پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۳ / ۱۸:۰۳
کد مطلب: 26762
۰

میوه‌ها و خوراکی‌هایی که برای بیماران دچار سنگ کلیه مفید و مضر است

مریم مقیمی در گفت‌وگو با فارس گفت: طب سنتی برای کاهش درد در بیمارانی که دچار سنگ کلیه می‌شوند روش غذایی را توصیه می‌کند که در آن از مصرف شیرینی‌های مصنوعی به مقدار زیاد قهوه، شکلات و کاکائو پرهیز می‌کند. وی ادامه داد: غذاهایی مانند کله‌پاچه، حلیم غذاهای مانده و فریزی، قارچ، بادمجان و تخم‌مرغ آبپز از جمله غذاهایی هستند که این بیماران نباید بخورند.

مقیمی گفت: گوشت شتر، گاو و گوساله ،گوشت‌های مانده و ماهی شور در رژیم غذایی بیمارانی که دچار سنگ کلیه هستند نباید باشد. همچنین از مصرف شفتالو‌، زردآلو و گلابی خام باید پرهیز کنند. این متخصص طب سنتی تصریح کرد: در مقابل مصرف گوشت تیهو، جوجه مرغ، بزغاله مفید است. حتی برای افرادی که معده و روده ضعیفی دارند هم توصیه می‌شود. این نوع گوشت‌ها نیروی بدن را کاهش نمی‌دهند و بدن را لاغر نمی‌کنند.

گفته می‌شود یکی از بهترین غذاها در بیماران دچار سنگ کلیه پختن گوشت چلچله با روغن بادام، کرفس، گشنیز و دارچین است. مقیمی افزود: میوه‌های مانند خیار، آلبالو، انجیر، انگور و خربزه از جمله میوه‌هایی هستند که سنگ‌های کلیه و مثانه را می‌شکنند صاف‌کننده خون هستند و برای کلیه مفیدند و بیماران می‌توانند یک ساعت پس از مصرف غذا آنها را مصرف کنند.
مقیمی مصرف بادام، فندق، پسته و کنجد را برای بیماران دچار سنگ کلیه توصیه کرد و گفت: روغن بادام، کنجد و زیتون به دفع سنگ‌های اداری کمک می‌کند و در رفع سوزش ادرار موثر هستند و از خواص مهم روغن زیتون شکستن سنگ‌های ادراری است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی