شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۳ / ۱۲:۳۷
کد مطلب: 27201
۰
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر:

تهران از وجود معتادان پاک می شود

سردار علی مؤیدی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: یکی از حوزه های فعال در امر مبارزه با مواد مخدر پلیس است، اما در بحث نگهداری، جمع آوری معتادان و سالم سازی آنها دستگاه های دیگر نیز مسئولیت دارند.

وی گفت: پلیس چون از قوه قهریه برخوردار است و هم دسترسی به محلات دارد با سایر دستگاه ها همفکری می کند و وزارت بهداشت، شهرداری، قوه قضائیه، آموزش و پرورش و نهادهای دیگر باید در امر پیشگیری، مقابله، درمان و آگاه سازی مردم قدم بردارند.

سردار مؤیدی ادامه داد: بیش از 10 هزار معتاد جمع آوری کردیم و به مراکز درمانی سپردیم، اما خروجی و کارکرد برجسته ای احساس نشد.

وی گفت: در ۶ ماهه گذشته بیش از ۲۵ هزار خرده فروش در تهران بزرگ دستگیر شدند که به علت عدم وجود زیرساخت برای نگهداری ۱۸ هزار نفر با وثیقه و جریمه آزاد شدند که این موارد اثرات فعالیت ما را عبث و بیهوده می سازد.

وی یکی از نگرانی های خود را تردد معتادان در خیابان و تردد خرده فروش ها در محلات اعلام کرد و گفت: ما در 6 ماهه گذشته 175 هزار نفر را دستگیر کرده ایم که 130 هزار نفر قاچاقچی و بقیه معتاد بودند، اما آنچه که بعد از مرحله دستگیری بعد از عبور از دستگاه قضا به آن نیاز داریم تا آنها را نگه دارد وجود ندارد و متأسفانه فعالیت مان را انجام می دهیم و اثرات آن عبث و بیهوده است.

این مقام ارشد انتظامی اظهار داشت: ما به یک عزم ملی و گام بلند همگانی از طرف همه دستگاه ها برای پاکسازی مظاهر فساد نیازمندیم و خوشبختانه پلیس یک آمادگی صددرصدی دارد که در یک پروسه زمانی به این ترددهای نگران کننده پایان بخشد.

وی به سفر خود به روسیه اشاره کرد و گفت: در روسیه 11 میلیون معتاد وجود دارد و 9 میلیون نفر نیز اعتیاد را تجربه کرده اند اما در خیابان های آنجا معتاد نمی بینید، ولی ما یک میلیون و 250 هزار معتاد داریم و در پایتخت آنها را مشاهده می کنیم.

سردار مؤیدی به افزایش 30 درصدی عملیات ها و تشکیل پرونده ها اشاره داشت و گفت: تمساح خلیج و سلطان شرق کشور از جمله سوژه هایی بود که دستگیری شان کاهش چشمگیری در پخش مواد مخدر داشت. ( فارس )

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
صعود به اورست 13 روز به طول مي انجامد، اما سقوط از آن فقط « 8 ثانيه ». ساختن روابط مدتها به طول مي انجامد اما از بين رفتن آن فقط در چند ثانيه!