سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۳ / ۱۶:۴۸
کد مطلب: 28416
۱

اولویت‌های پژوهشی کانون پرورش فکری اعلام شد

اولویت‌های پژوهشی کانون پرورش فکری اعلام شد
به گزارش مهر، در این اولویت‌بندی دارابودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و بالاتر و سابقه‌ پژوهشی برای متقاضیان اجرای طرح‌های پژوهشی از شرایط اصلی پاسخ‌گویی به این فراخوان اعلام شده است.

بر اساس این گزارش ارزیابی فعالیت‌های کتاب‌رسانی مراکز سیّار روستایی، شهری و کتاب‌خانه‌های پستی کانون و راه‌کارهای توسعه آن به عنوان یکی از اولویت‌های پژوهشی معرفی شده است.
همچنین ارزیابی شیوه تجهیز منابع کتاب‌خانه‌ای مراکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از لحاظ تنوع، پاسخ‌گویی به نیازهای مخاطبان، به‌روز بودن و راه‌کارهای عملی توسعه آن و ارزیابی جامع معماری و فضا در کتاب‌خانه‌های کانون و ارایه الگوی مناسب عنوان‌های بعدی طرح‌های پژوهشی اعلام شده است. در عین‌حال ارزشیابی جامع تولیدات کانون شامل: کتاب، سرگرمی، فیلم و تئاتر، روش‌های توسعه و بهینه سازی فعالیت‌های مراکز فراگیر کانون و تدوین راهنمای جامع عملی برای ترویج کتاب‌خوانی اعضای مراکز از دیگر اولویت‌های طرح‌های پژوهشی کانون عنوان شده است، تدوین مبانی نظری و تجارب عملی هر یک از فعالیت‌های مراکز فرهنگی‌هنری، الگوی خط مشی نهادهای فرهنگی در ایران در قلمرو کانون و راه‌کارهای افزایش انگیزه‌های شغلی و تقویت همکاری کارکنان با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز اولویت‌های پایانی اعلام‌ شده در این شیوه‌نامه است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به منظور تحقق اهداف، برنامه‌ها، ماموریت‌های پژوهشی سازمان، و تعامل و همکاری با متخصصان، صاحب نظران و پژوهشگران فعال در حوزه‌های مرتبط با ماموریت‌های خود عنوان‌های اولویت‌های پژوهشی خود را اعلام و از پژوهشگران توان‌مند و علاقه‌مند در حوزه‌ی کودک و نوجوان دعوت به همکاری می‌کند.
مهلت ارسال پیشنهادهای پژوهشی برای متقاضیان اواسط بهمن ۱۳۹۳ اعلام شده است و بر این اساس علاقه‌مندان می‌توانند با انتخاب عنوان پژوهشی و تکمیل فرم ارایه شده در سایت اینترنتی کانون این پیشنهاد‌ها را به نشانی الکترونیکی اداره‌کل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ارسال کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...