پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۳ / ۱۲:۳۴
کد مطلب: 28665
۰

اوتسیم تنها با علائم بالینی قابل تشخیص است

مهیار مهین شفیعی متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: علت قطعی بیماری و اختلال مغزی اوتسیم مشخص نیست و البته برخی از عومل نظیر عوامل محیطی و عوامل ژنتیکی در بروز این بیماری مطرح است.

وی افزود: بسیاری اینطور تصور می‌کنند که چون اوتسیم یک اختلال مغزی است، در نتیجه می‌توان با روش‌های تشخیصی مدرن این بیماری را تشخیص داد.

مهین شفیعی تاکید کرد: اوتسیم تنها با مشاهده علائم بالینی قابل تشخیص بوده و با روش‌های نظیر سی‌تی اسکن، نوار مغزی و‌ ام آر آی نمی‌توان به وجود این بیماری به ویژه در مراحل اولیه آن پی‌برد.

وی یادآور شد: مبتلایان به اوتسیم در تعامل و ارتباط خود با دیگران دچار مشکل شده و رفتارهایی از خود بروز می‌دهند که دیگران معمولا از انجام این کار‌ها پرهیز می‌کنند.

مهین شفیعی با بیان اینکه کودکان مبتلا به اوتسیم رفتارهای کلیشه‌ای از خود بروز می‌دهند، خاطر نشان کرد: به عنوان مثال مبتلایان به اوتسیم بی‌جهت می‌خندند، تا مدت‌ها به یک گوشه نگاه می‌کنند، دست‌های خود را مقابل چشم‌هایشان تکان داده و در مواردی نیز دچار وسواس هستند.
وی گفت: افراد مبتلا به اوتسیم بی‌دلیل از موضوعات اطراف خود ناراحت می‌شوند و به صورت ناگهانی، دچار احساسات و هیجانات مختلف می‌شوند.
--
آمار اوتیسم در ایران کمتر از میانگین جهانی است
براساس بررسی‌ها و شواهد موجود،آمار ابتلا به اوتیسم در ایران از میانگین جهانی کمتر بوده و این بیماری در کشورمان در مناطق شهری بیشتر از مناطق روستایی مشاهده می‌شود.

حمید نجاری متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: اوتیسم نوعی اختلال مغزی است که به طور عمده در کودکان و نوجوانان بروز می‌کند. وی با بیان اینکه اوتیسم در پسرها شایعتر از دخترها است،افزود:این بیماری در ایران نیز بروز می‌کند و البته برخی از افراد مبتلا دچار درجات شدید اوتیسم و مشکلات مغزی همراه آن هستند.
نجاری تاکید کرد: براساس بررسی‌ها و شواهد موجود،آمار ابتلا به اوتیسم در ایران از میانگین جهانی کمتر بوده و این بیماری در کشورمان در مناطق شهری بیشتر از مناطق روستایی مشاهده می‌شود. وی با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورها شیوع اوتیسم یک مورد در 100 تولد زنده است‌،خاطر نشان کرد: در کشورمان موارد اوتیسم بسیار کمتر است و البته نمی‌توان آمار کاملاً دقیقی از این بیماری در ایران بیان کرد.
نجاری گفت:بسیاری از مبتلایان به اوتیسم در مدارس استثنایی مشغول درس خواندن هستند و تعداد قابل ملاحظه‌ای نیز در مدارس عادی درس می‌خوانند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
تا حالا هيچ آدم قوى اى كه گذشته آسونى داشته باشه نديدم .