سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۸:۱۲
کد مطلب: 29091
۱

عضو سازمان نظام روان شناسي: وزارت جوانان زیرساخت های لازم برای صدور مجوز مراکز مشاوره ازدواج را ندارد

عضو سازمان نظام روان شناسي: وزارت جوانان زیرساخت های لازم برای صدور مجوز مراکز مشاوره ازدواج را ندارد
عضو شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی یار استراتژیک نظام روانشناسی در صدور مجوز مراکز مشاوره است، گفت: وزارت جوانان زیرساخت های لازم برای صدور مجوز را ندارد.

به گزارش میگنا دکتر حمید پورشریفی در گفتگو با مهر، افزود:  وزارت ورزش و جوانان با استناد به ماده 43 قانون برنامه پنجم توسعه  چندی ا ست تلاش می کند صدور مجوزمراکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده را به عهده بگیرد اما سازمان نظام روانشناسی هم بر مبنای قانون تشکیل این سازمان ، متصدی اصلی تایید تخصصی و علمی این مراکز برای صدور مجوز فعالیت برای آنهاست.

به گفته وی، بار بخشي مراکز مشاوره متناسب با فرهنگ اسلامی - ايراني و با تأکيد بر تسهيل ازدواج جوانان و تحکيم بنيان خانواده، به موضوع صدور مجوز مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده ورود کرد، سازمان نظام روانشناسی برای استیفای حقوق خود و برمبنای وظیفه ذاتی اش که در قانون تشکیل این سازمان تصریح شده است، با وزارت ورزش و جوانان برای ارزیابی و تایید علمی و تخصصی این مراکز تازه تاسیس تعامل کرد.

پورشریفی افزود: بر مبنای این تعامل که در قالب تفاهم نامه مستند شده است، مقرر شده ساماندهی مراکزی که وزارت ورزش راسا برای آنها مجوز صادر می کرد به سازمان نظام روانشناسی واگذار شود و این وزارتخانه نقش دیگری نداشته باشد.

عضو شورای مرکزی سازمان روانشناسی، با تاکید بر این نکته که متولی اصلی مباحث روانشناختی سازمان نظام روانشناسی است، گفت: مجموعه های دولتی نیزظرفیت هایی دارند که بیشتر جنبه حمایتی واجرایی خواهند داشت. در واقع اصلا وزارت ورزش و جوانان مجاز نیست که راسا مجوز صادر کند.

به گفته پورشریفی، گرچه وزارت ورزش و جوانان برای دستیابی به بیلان کاری یا اهداف کوتاه مدت مایل به صدور مجوز است اما با 5 یا 6 سال سابقه شکل گیری، زیرساخت ها و ابزار لازم برای صدورمجوز مراکز ازدواج و تحکیم خانواده را ندارد.

عضو شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی گفت: سازمان بهزیستی از توان علمی و تخصصی لازم برای پی گیری امور اجرایی و حاکمیتی صدور مجوز مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم بنیان خانواده برخودار است چرا که بهزیستی در برنامه های مدون و هدفمند مجموعه ای کامل از مراکز مشاوره ، کلینیک های مددکاری، همچنین نیروی آموزش دیده برای اداره این مراکز و نظارت و بازرسی بر عملکرد آنان را در اختیار دارد. طرح های مشوق و حمایتی بهزیستی به نحوی تعریف شده است که زندگی افراد را از کودکی تا نوجوانی، جوانی ، بزرگسالی و در مرحله های مختلف حیات نظیر ازدواج، تداوم زندگی خانوادگی و نظایر آنها تحت پوشش قرار می‌دهد.

پور شریفی، سازمان بهزیستی را یار استراتژیک سازمان نظام روانشناسی برای تحقق اهداف تعریف شده برای این سازمان معرفی کرد.

وی افزود: در واقع سازمان بهزیستی با توجه به پیشینه موفقی که در صدور مجوز تا کنون داشته است، همچنین منابع انسانی ارزشمند و متخصص و در اختیار داشتن امکانات پشتیبانی می تواند به نحو شایسته تری ، بخش اجرایی را عهده دار شود.

پورشریفی گفت: بهره مندی از ظرفیت های بهزیستی حتما به نفع حرفه روانشناسی و هم به نفع مراجعان و مخاطبان مراکز مشاوره ازدواج و تحکیم بنیان خانواده است . چرا که بهزیستی حلقه ای از خدمات مشاوره ای و حمایتی ارائه می کند که تحکیم کننده بنیان خانواده است . امر مهمی که از منویات رهبر معظم انقلاب نیز می باشد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "