پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰ / ۱۹:۴۰
کد مطلب: 2943
۰

نصب یک میلیون و300هزارخطADSL

شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنت پرسرعت موفق شدند با پایان یافتن برنامه چهارم توسعه، اهداف مدنظر در این برنامه را برای تحقق نصب یک میلیون و 250 هزار پورت پرسرعت اینترنت محقق کنند و آماده ارائه 12 میلیون خط اینترنت پرسرعت شوند.
به گزارش خبرنگار مهر بیش از 6 سال است که شرکتهای خصوصی با توجه به اهداف کلان توسعه اقتصادی کشور در برنامه چهارم، سرمایه گذاری گسترده ای در زمینه اینترنت پرسرعت انجام دادند تا طبق این برنامه بیش از یک میلیون و 250 هزار پورت ADSL در کشور دایر کنند. در این میان سهم بخش دولتی نیز راه اندازی 270 هزار پورت پرسرعت اینترنت در کشور بود. اگرچه افزایش یک سال به برنامه چهارم توسعه کشور سبب شد تا شرکتهای توسعه اینترنت پرسرعت زمان بیشتری برای رسیدن به اهداف موردنظر این برنامه داشته باشند اما در مجموع موفق شدند این اهداف را قبل از  شروع برنامه پنجم توسعه نهایی کنند.
 
نصب یک میلیون و 300 هزار پورت ADSL در کشور
 
به گزارش مهر آخرین آمار ارائه شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تعداد پورت‌های ADSL  نصب شده در سطح کشور نشان می دهد گروه شرکت‌های ندا تا پایان بهمن 1389 بیش از یک میلیون و 300 هزار پورت پرسرعت نصب کرده اند.
 
در این رابطه روابط عمومی گروه شرکتهای PAP نیز اعلام کرده که به دلایل فنی، آمار رگولاتوری همواره با اختلاف فازی دو ماهه اعلام می‌شود و در این آمار که به جدول منصوبه- دایری شهرت دارد، منصوبه به معنی تعداد پورت‌های نصب شده در مراکز مخابراتی و دایری، پورت‌هایی هستند که هم اکنون کاربر از آن استفاده می‌کند.
 
بر این اساس در مقایسه با آمار دی ماه سال 89، حدود 42 هزار پورت ADSL به آمار پورت‌های دایری در سطح کشور اضافه شده است.
 
طبق اعلام گروه شرکتهای PAP تا پایان بهمن ماه 90 یک میلیون و 306 هزار و 499 پورت ADSL در 31 استان توسط شرکت‌های بخش خصوصی دارای پروانه PAP در کل کشور نصب شده که از این تعداد 768 هزار و 665 پورت توسط کاربران در حال بهره‌برداری است.
 
در استان تهران تا 30 بهمن 89، 17 هزار و 754 پورت به تعداد پورت‌های منصوبه و 26 هزار و 913 پورت به تعداد کل پورت‌های دایر و زیربار رفته اضافه شده که با احتساب این افزایش تعداد، آمار پورت‌های منصوبه و دایری واگذارشده توسط گروه شرکت‌های ندا در استان تهران به ترتیب به 458 هزار و 225 پورت و 307 هزار و 192 پورت رسیده است.
 
تعداد پورت‌های منصوبه شرکت‌های ندا در شهر تهران نیز 363 هزار و 625 پورت است که از این تعداد 264 هزار و 177 پورت در حال بهره‌برداری است که مقایسه این آمار با آمار دی 89 نشان می‌دهد که در شهر تهران به ترتیب 16 هزار و 292 پورت و 24 هزار و 142 پورت به مجموع آمار منصوبه و دایری اضافه شده است .
 
طبق این آمار از 26 هزار پورت دایری در استان تهران تا 30 بهمن 7/89 درصد آن در شهر تهران به بهره برداری رسیده است.
 
موفقیت بخش خصوصی در ارائه اینترنت پرسرعت
 
مدیرکل دفتر نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر موفقیت بخش خصوصی در ارائه اینترنت پرسرعت اظهار داشت: در سال 85 که PAP ها کار خود را آغاز کرده بودند تنها حدود 18 هزار پورت اینترنت پرسرعت ADSL واگذار شده بود و این در حالی است که هم اکنون حدود یک میلیون و 400 هزار پورت در کشور منصوب شده که حدود یک میلیون آن دایر است.
 
علیرضا اصغریان با اشاره به پروانه ای که برای ارائه خدمات عمومی انتقال داده کابلی به PAP ها داده شد اضافه کرد: PAP ها در زمانی کار خود را آغاز کردند که مشتری زیادی برای تکنولوژی ADSL در کشور وجود نداشت و واگذاری یک میلیون و 500 هزار پورت اینترنت پرسرعت بیشتر به یک رویا شبیه بود. اگرچه انتظار می رفت که تاکنون 3 تا 5 میلیون پورت پرسرعت نصب کنند اما این آمار نیز با توجه به اهداف برنامه چهارم توسعه آمار کمی نیست.
 
وی جهش کشور در بخش اینترنت پرسرعت را مناسب ارزیابی کرد و گفت: هم اکنون شرایط استفاده از تکنولوژی های اینترنت پرسرعت بسیار متفاوت است و بر این اساس نیازمند تدوین قوانین و قواعد جدید در این حوزه هستیم.
 
اینترنت پرسرعت برای 12 میلیون ایرانی تا سال 95
 
به گزارش خبرنگار مهر هم اکنون در کشور حدود 34 میلیون نفر از اینترنت استفاده می کنند اما سهم اینترنت پرسرعت ADSL و وایمکس از این آمار بسیار پایین است و این در حالی است که گسترش بخش ارتباطات بی سیم کشور از جمله اهداف برنامه پنجم توسعه است که طی آن مقرر شده تا پایان سال 95 بیش از 60 درصد ارتباطات خانگی و ادارات به اینترنت پرسرعت تجهیز شوند که براین اساس باید حداقل 12 میلیون پورت پرسرعت در کشور نصب و راه اندازی شود.
 
با این وجود ارائه دهندگان اینترنت پرسرعت همچنان عدم همکاری شرکتهای مخابرات را برای در اختیار گذاشتن فضا و امکانات لازم مانع توسعه ADSL عنوان می کنند و معتقدند که عدم تخصیص پهنای باند اینترنت توسعه اینترنت پرسرعت را با کندی مواجه کرده و معضل جدید ارائه این سرویس افزایش چند برابری قیمت تمام شده از سوی شرکتهای مخابراتی است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هیچوقت برای تبدیل شدن به کسی که میخواستین باشین دیر نیست... فقط کافیست اولین قدم را بردارید.