سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ / ۲۳:۳۹
کد مطلب: 29440
۰

لغو ممنوعیت تحصیل دانشجویان ایرانی در دانشگاه ماساچوست

مسئولان دانشگاه ماساچوست آمریکا که به پیروی از قوانین تحریم وزارت خارجه آن کشور، با صدور بخشنامه هایی، ثبت نام دانشجویان ایرانی در رشته های مهندسی آن دانشگاه را ممنوع اعلام کرده بودند، به دلیل اعتراض های گسترده، این ممنوعیت را لغو کردند.
 
به گزارش ایرنا، دانشگاه ماساچوست اوایل هفته گذشته اعلام کرده بود برای رعایت قوانین تحریم دولت آمریکا علیه ایران، از پذیرش و ادامه تحصیل دانشجویان ایرانی در رشته هایی در دانشکده مهندسی این دانشگاه شامل مهندسی شیمی، مهندسی برق و کامپیوتر، مهندسی مکانیک و صنایع و همچنین در دانشکده علوم، شامل فیزیک، شیمی، میکروبیولوژی و مهندسی علوم پولیمر، جلوگیری می کند و این تصمیم از اول ماه فوریه (بهمن ماه) سال 2015 میلادی به اجرا گذاشته شده است.
 
این اقدام مسوولان دانشگاه با اعتراض های گسترده دانشجویان ایرانی وشمار زیادی از فعالان اجتماعی این کشور روبرو شد. معترضان، این تصمیم را اقدامی تبعیض گرانه و مایه ننگ موسسه های آموزشی آمریکا دانستند.
 
اعتراض های گسترده دانشجویان و فعالان اجتماعی آمریکا، وزارت خارجه آن کشور را به تجدید نظر دراین قوانین وادار کرد.
 
یک مقام وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه در یک گفت وگوی تلویزیونی با شبکه سی.ان.ان تصریح کرد که قوانین آمریکا دانشجویان ایرانی واجد شرایط را از پذیرش و تحصیل در رشته های مهندسی منع نمی کند.
 
وی افزود که مسوولان وزارت خارجه آمریکا در تماس با متولیان دانشگاه ماساچوست، خواستار لغو این محدودیت ها خواهند شد.
 
دانشگاه ماساچوست روز چهارشنبه درپی این تماس ها در تارنمای اینترنتی خود در یادداشتی، لغو قوانین ممنوعه خود را اعلام کرد و نوشت: دانشگاه ماساچوست از این پس به دانشجویان ایرانی اجازه ثبت نام دررشته های مهندسی این دانشگاه را خواهد داد.
 
به گزارش ایرنا، در یک سال اخیر دولت های کانادا، استرالیا و نروژ نیز چنین اقدامی را انجام داده اند. در خردادماه گذشته دولت نروژ هشت دانشجوی ایرانی دوره دکتری که تحقیقات خود را شروع کرده بودند، اخراج کرد. این دانشجویان ایرانی عموماً در رشته های مواد و متالوژی یا نفت و گاز در دوره دکترا مشغول به تحصیل بودند.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.