پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۲:۴۰
کد مطلب: 29493
۱

ابلاغ طرح مشاوره شغلی به دانشگاه ها

دکتر حمید یعقوبی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه طرح مشاوره شغلی تحت عنوان انطباق‌پذیری مسیر شغلی – تحصیلی دانشجویان ارائه می شود، افزود: قرار است این طرح با همکاری معاونت آموزشی و دانشجویی دانشگاه ها و با هدف آمادگی تحصیلی و شغلی دانشجو جهت ورود به حیطه کار اجرا شود.

 

وی با تاکید بر اینکه گروه هدف این مراکز همه دانشجویان، خصوصا دانشجویان جدیدالورود هستند، اظهار کرد:این مراکز برای دانشجویان همه مقاطع مشاوره ارائه می دهند.یکی از گروه های هدف دانشجویان جدیدالورود که لازم است مرحله گذر از مدرسه به دانشگاه را طی کنند هستند.

 

رئیس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با اشاره به نقش آموزش و پرورش در انتخاب رشته داوطلبان دانشگاه، گفت: آموزش و پرورش باید به مساله انتخاب رشته که زمینه ساز انتخاب شغل افراد است توجه کنند.اگر آموزش و پرورش در این زمینه عملکرد خوبی داشته باشد، مشکل ما هم کم تر می شود.

 

دکتر یعقوبی ادامه داد: یکی از دلایل افت تحصیلی و مشروط شدن دانشجویان، انصراف آن ها از دانشگاه،اخراج شدن آن ها و ورود آن ها به کمیسیون موارد خاص، این است که آن ها رشته خود را درست انتخاب نکرده اند و به آن علاقه ندارند.حتی اگر فرآیند انتخاب رشته به خوبی طی نشود، ما باید برنامه ای برای افزایش انطباق پذیری دانشجویان با رشته تحصیلی شان داشته باشیم.

 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی یکی دیگر از اهداف این طرح هستند، افزود: دانشجویانی که در شرف فارغ التحصیلی هستند، باید برای گذر از دانشگاه به کار و جامعه آماده شوند. بازدید از مراکز شغلی به منظور ارتباط با صنعت، پارک های علم و فناوری و... از جمله برنامه های ما است تا فرصت شکار شغل برای دانشجویان را افزایش دهیم.البته هدف ما کاریابی نیست، بلکه افزایش امکان استخدام دانشجویان در بازار کار است.

 

رئیس مرکز مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در پایان گفت: در حال حاضر در حال آموزش مشاوران برای این مراکز هستیم و این طرح از سال آینده در دانشگاه ها اجرا خواهد شد.درمورد دانشگاه آزاد هم باید گفت این دانشگاه ساختار مخصوص به خودش را دارد و می توان از نظر نرم افزاری با آن ها در تعامل بود.

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .