جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ / ۱۶:۵۴
کد مطلب: 30967
۱
رئیس مرکز پژوهش‌های وزارت ورزش و جوانان:

اوقات فراغت جوانان چند ساعت است؟

اوقات فراغت جوانان چند ساعت است؟
رئیس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان گفت: طبق پژوهش‌های به دست آمده اوقات فراغت جوانان به طور متوسط چهار ساعت است و آنان بیشتر گرایش دارند که اوقات فراغت خود را در محیط‌های سربسته و همراه خانواده سپری کنند.

محمدتقی حسن‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پژوهش سنجش و شناسایی نیازها و علایق فراغتی جوانان میان 5 هزار جوان 15 تا 29 ساله 31 استان از سال 92 تا 94 انجام شده است، افزود: هدف اصلی این پژوهش سنجش نیازها و علایق فراغتی جوانان ایرانی بر حسب مکان، زمان و شیوه‌های مختلف گذران اوقات فراغت است.
رئیس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: تمایل به گذران اوقات فراغت در محیط‌های سربسته در میان زنان فراوانی بیشتری دارد و این تمایل آنان به خاطر کمبود امکانات مخصوص زنان در خارج از منزل است.

وی در ادامه گفت: به طورکلی علایق و نیازهای جوانان برای گذران اوقات فراغت بین سه قشر پایین، متوسط و بالای جامعه تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد. جوانان از وضعیت گذران اوقات فراغت راضی نیستند و تفاوتی بین رضایتمندی زنان و مردان وجود ندارد.
رئیس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: بین شیوه گذران اوقات فراغت اختلاف‌هایی وجود دارد که مهم‌ترین آن نبود وقت و فرصت لازم است. گروه مرجع جوانان برای گذر اوقات فراغت، دوستان و والدین هستند و پیوند محکمی میان آنها وجود دارد.شیوه‌های نابهنجار اوقات فراغت مانند بی‌برنامگی در گذران این اوقات و روش‌های دستوری برای این کار، یکی از مشکلات شیوه گذران اوقات فراغت است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...