چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - 19 Dec 2018
تاریخ انتشار :
جمعه ۸ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۲:۵۶
کد مطلب: 31204
۰

غذاهای مفید برای مبتلایان به صرع

غذاهای مفید برای مبتلایان به صرع
غلامرضا کرد افشاری در گفت‌وگو با فارس گفت: بیماران مبتلا به صرع بهتر است گوشت مرغ، گنجشک، کبوتر و ماهی بیشتر از سایر گوشت‌ها مصرف کنند و خوردن مویز، انجیر و توت خشک، پسته و بادام به طوری که روزانه آن را بخیسانند و مصرف کنند برای تقویت مغز و بدن‌شان مفید است.

وی افزود: شیره بادام و حریره بادام تقویت‌کننده مغز است به همین دلیل برای بیماران مبتلا به صرع مصرف آن توصیه می‌شود. همچنین عرق بادرنج‌بویه باعث باز شدن گرفتگی‌های مغز و تقویت معده و قلب می‌شود که بهتر است این بیماران مصرف آن را در برنامه خود داشته باشند. این بیماران می‌توانند به همراه غذای خود از برخی ترشی‌ها مثل ترشی لبو استفاده کنند و گوشت مصرفی خود را با روغن زیتون، کنجد و ادویه‌های گرم مثل دارچین و زیره سبز بخورند.

کرد افشاری تصریح کرد: مصرف آبگوشت و شوربای مرغ یا جوجه با شوید و گشنیز برای‌شان توصیه می‌شود و مصرف سنگ نمک که تقویت‌کننده ذهن است برای‌شان مفید است. وی گفت: چغندر آب‌پز شده با روغن زیتون قبل از خوردن غذا نیز برای‌شان توصیه می‌شود اما در مقابل مواد غذایی تند، نان پخته نشده و میوه‌هایی مثل گوجه‌فرنگی، خیار و هندوانه را نباید بخورند و مصرف کرفس هم برای‌شان مضر است.
این متخصص طب سنتی به بیماران صرع توصیه کرد: در مواقع حمله بهتر است سر، گرم نگه داشته شود که این کار با سبوس گندم یا نمک که در پارچه پیچیده شده میسر است. همچنین روغن زنبق را می‌توان به مهره‌های گردن مالید یا پیازی که از وسط نصف شده را بو کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

زیرآب‌زن نباشیم!
دانش آموز کرمانشاهی نفر اول مسابقه جهانی ریاضی شد
خادمیاران روان شناسی و مشاوره در همه استان‌های کشور فعال می‌شود
عنوان پژوهشگر برتر کشور به دکتر فرزین رضاعی رسید
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد