چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶ - 13 Dec 2017
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۹ -
2 Jun 2015
کد مطلب: 31277
۱

تاثیر سرخ‌کردن غذا با روغن زیتون بر کاهش بیماری قلبی و مرگ زودرس

تاثیر سرخ‌کردن غذا با روغن زیتون بر کاهش بیماری قلبی و مرگ زودرس
به گزارش ایسنا ، پژوهشگران در این بررسی، تعداد 40 هزار و 757 بزرگسال 26 تا 69 ساله را ظرف یک دوره‌ی 11‌ ساله سنجیدند. این پژوهشگران روی روش‌های آشپزی و عادات غذایی افراد تمرکز کردند. هیچ‌ یک از شرکت‌کنندگان در زمان شروع بررسی دچار بیماری قلب نبودند.

طبق تعاریف، غذای سرخ شده عبارت از غذایی است که فقط با سرخ‌شدن تهیه می‌شد. از شرکت‌کنندگان در این پژوهش خواسته شده بود غذا را تفت دهند، بکوبند یا خرد کنند.

نتایج این تحقیق نشان داد، در کشورهای منطقه‌ مدیترانه که غذا با روغن‌زیتون یا آفتابگردان سرخ می شود و چه در خانه و چه در بیرون از خانه، مقدار زیادی غذای تفت داده شده مصرف می‌شود، میان مصرف غذای سرخ شده و احتمال بروز بیماری کرونر قلب و یا مرگ ارتباطی وجود ندارد.

این پژوهش در مجله BMJ انتشار یافته است.
نام شما

آدرس ايميل شما

۵ ویژگی زنان که برای مردان جذاب است!
روانشناسی تمسخر و شوخی!
چرا وقتی در صف می ایستیم عصبانی می شویم
وظیفه و نقش پدر د‌ر تربیت فرزند‌ان
کسانی که شما را دوست دارند حتی اگر هزار دلیل برای رفتن وجود داشته باشد هرگز رهایتان نخواهند کرد، آنها یک دلیل برای ماندن خواهند یافت.