سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ / ۲۳:۱۳
کد مطلب: 31425
۰
معاون پژوهشی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات :

ایجاد اختلالات جسمی و روانی ازمخاطرات تلفن همراه است

به گزارش ایرنا، دکتر کامبیز بدیع روز چهارشنبه در آیین آغازبکار همایش تلفن هوشمند و سبک زندگی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به فرصت ها و ظرفیت های استفاده از تلفن همراه هوشمند افزود: صرفه جویی در زمان و هزینه انرژی و دقت و کارایی و ... به عنوان فرصت های این ابزار ارتباطی اشاره کرد و امکان شیوع و رشد عوارض روان تنی و اختلالات جسمی و روانی در انسان، سلب انگیزه های مکفی (حیاتی) جهت فعال سازی و تقویت ساز و کارهای شناختی و عاطفی و رفتاری، دور شدن از سبک زندگی طبیعی را از مخاطرات احتمالی این فناوری برشمرد.

وی اظهارکرد: باید نظارت کرد و مراقب بود که مخاطرات احتمالی از یک سطحی بیشتر فعال نگردند، بنگاه های تجاری محصولات و خدمات فناوری نیز باید به این مخاطرات توجه جدی کنند و نقشه راه خود را ترسیم نمایند.

بدیع با ابراز نگرانی از غرق شدن در کاربری، دور شدن از حساسیت در قبال رویدادها و واقعیات محیطی، تضعیف تدریجی قوه تخیل، فشار بر سیستم مغز و اعصاب و روان، بروز خودشیفتگی و عدم احترام به دیگران در شرایط غرق شدن در این فناوری ، نسبت به این مخاطرات احتمالی هشدار داد.

وی بیان کرد: باید کار گسترده بر روی روش های تفهیم ضایعات فردی و اجتماعی ناشی از استفاده نادرست از تلفن همراه انجام شود و نیز کاربران را به بهره گیری هرچه بهتر از آثار ادبی و هنری و خوگیری به ذائقه های زیباشناختی اصیل ترغیب کرد.

همایش تلفن همراه هوشمند و سبک زندگی از امروز 20 خرداد به مدت دو روز در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) در حال برگزاری است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "