سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۸ تير ۱۳۹۴ / ۰۸:۲۳
کد مطلب: 31744
۰

برگزاری دوره های «پسادکتری صنعتی» برای اعضای هیات علمی دانشگاه ها

 

محمد نوری امیری، مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن وتجارت با بیان این که اجرای دوره های پسا دکتری صنعتی به منظور تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و در راستای پاسخگویی به نیازهای اساسی کشور در دستورکار قرار گرفته است به ایسنا گفت: به استناد آیین نامه طرح پسادکتری صنعتی و با هماهنگی صورت گرفته با وزارت علومطی نامه ای از سازمان های استانی خواسته شده که حداکثر تا ۲۰ تیرماه جاری، نسبت به معرفی واحدهای متقاضی برای حضور اعضای هیات علمی داوطلب در دوره های پسا دکتری صنعتی اقدام کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: دانش آموختگان مقطع دکتری عضو هیات علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی یا داوطلب عضویت در هیات علمی با تایید و معرفی وزارت علوم می توانند در این دوره ها ثبت نام کنند. دوره پسادکتری صنعتی، یک ساله و به صورت تمام وقت خواهد بود و داوطلبان در طول دوره، حق اشتغال در سمت های رسمی و غیررسمی از جمله تدریس را نخواهند داشت.

 

به گفته مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت، حقوق داوطلبان از محل دانشگاهی که آنها را معرفی کرده، پرداخت می شود و بنگاه متقاضی، سایر پرداخت ها و امتیازات را در زمان تقاضا اعلام می کند و داوطلب با پذیرش شرایط متقاضی، متعهد به انجام خدمات خواهد بود.

 

نوری امیری تصریح کرد: طی کردن دوره پسا دکتری، هیچگونه تعهدی را برای بنگاه های متقاضی برای جذب یا نگهداری داوطلب به همراه نخواهد داشت اما در صورت توافق طرفین و تصویب شورا، مدت این دوره تا یک سال دیگر قابل تمدید است.

 

وی خاطرنشان کرد: تمام واحدهای صنعتی و معدنی می توانند متقاضی اجرای دوره های پسا دکتری باشند اما بنگاه های بزرگ و متوسط در اولویت قرار دارند. امتیازات و سایر پرداختهایی که توسط بنگاه متقاضی انجام می شود به هنگام درخواست مشخص خواهند شد.

 

نوری امیری اضافه کرد: طبق هماهنگی های صورت گرفته، معرفی داوطلبان برعهده وزارت علوم و معرفی بنگاه های متقاضی برعهده وزارت صنعت است. سه نفر داوطلب به بنگاه متقاضی معرفی می شوند که بنگاه با رعایت شئون حرفه‌یی و علمی می تواند نسبت به مصاحبه داوطلبان اقدام و یک نفر را از میان آنها انتخاب کند و معرفی داوطلب پذیرفته نشده به دیگر بنگاه ها از طرف سازمان استانی امکان پذیر است.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
قلب فقط کارش خونرسانی نیست؛ رزق و روزیتون رو هم میرسونه! خوش قلب باشید