شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۳ تير ۱۳۹۴ / ۰۹:۵۵
کد مطلب: 31853
۱
رییس دانشگاه علامه طباطبائی خبر داد

امکان فعالیت در مراکز مشاوره علامه فقط با پروانه سازمان نظام روان شناسی

امکان فعالیت در مراکز مشاوره علامه فقط با پروانه سازمان نظام روان شناسی
رییس دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به فعالیت مراکز مشاوره در این دانشگاه اظهار کرد:گاهی این انتقاد وجود دارد که تجربه افرادی که در مراکز مشاوره فعالیت می کنند کافی نیست به همین دلیل از امسال فقط افرادی می‌توانند در مراکز مشاوره دانشگاه علامه فعالیت کنند که پروانه اشتغال از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره داشته باشند.
-
دکتر حسین سلیمی در گفت و گو با ایسنا،با تاکید بر اینکه نگرانی درمورد سلامت روان دانشجویان همچنان وجود دارد و وجود خواهد داشت،توضیح داد: شرایطی که دانشجویان در آن قرار دارند ممکن است باعث بروز پاره ای از مشکلات در حوزه اعصاب و روان شود.البته اکثر دانشجویان از لحاظ سلامت روان کاملا مطلوب هستند اما درصد افرادی که احتمال دارد به مشکلاتی مانند افسردگی،اضطراب،پرخاشگری و از این دست اختلالات دچار شوند بسیار قابل توجه است.

وی ادامه داد:از آنجائی که توجه به این مسائل یکی از وظایف دانشگاه است،اقداماتی را برای کاهش این احتمال آغاز کرده‌ایم. برای مثال تلاش شده برنامه‌های شادی را در برنامه‌های فرهنگی دانشگاه در محیط دانشگاه و خوابگاه وارد کنیم تا دانشجوی جوان که نیاز به شادمانی دارد از این برنامه ها استفاده کند.

رییس دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به فعالیت مراکز مشاوره در این دانشگاه،اظهار کرد: مرکز مشاوره در دانشگاه علامه بسیار تقویت شده است و مرکز مشاوره این دانشگاه سال گذشته به عنوان یکی از پنج مرکز نمونه دانشگاهی انتخاب شد. اکنون در همه خوابگاه‌ها مشاوره روان شناسی حضور دارد.البته گاهی این انتقاد وجود دارد که تجربه افرادی که در مراکز مشاوره فعالیت می کنند کافی نیست،به همین دلیل از امسال افرادی که تمایل دارند در مراکز مشاوره دانشگاه فعالیت کنند باید دارای پروانه اشتغال از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...