چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۹۴ / ۱۲:۴۶
کد مطلب: 31936
۱

استرس و تنش خانوادگی عامل چاقی نوجوانان

استرس و تنش خانوادگی عامل چاقی نوجوانان
به گزارش مهر، پژوهشگران در مطالعات جدید خود دریافتند که چاقی نوجوانی دارای ارتباط مستقیمی با میزان استرس های متناوب خانوادگی است.

بر اساس این مطالعات مشخص شد که ارتباط مستقیم و بسیار قدرتمندی بین چاق شدن و اضافه وزن نوجوانان در محدوده سنی ورود به ۱۸ سالگی وجود دارد.
دکتر «دافن هرناندز» با مطالعه و بررسی سه نوع از استرس های خانوادگی شامل گسست عاطفی، اضطراب های مالی و کمبود محبت مادرانه در خانواده به این نتایج دست یافت. وی در این مطالعات شرایط عاطفی، محیط خانوادگی و جسمانی بیش از ۴۷۰۰ فرد متولد شده در فاصله زمانی سال های ۱۹۷۵ تا ۱۹۹۰ میلادی را مورد بررسی قرار داد.

دکتر «فرناندز» در این رابطه می گوید: «تکرار تجربه استرس و اضطراب های خانوادگی در دوران کودکی و نوجوانی و به ویژه مواردی که در آن خانواده دچار گسست های عاطفی مانند جدائی والدین و یا مشکلات حاد مالی می شوند، نقش مستقیمی در ایجاد افزایش وزن کودکان این خانواده در آستانه سن ۱۸ سالگی خواهد شد و این موضوع در دختران، نمود بیشتری دارد. البته باید به این موضوع نیز اشاره کرد که فاکتور سوم یعنی کمبود محبت مادر در خانواده بر پسران تاثیر بیشتری داشته و سبب ایجاد افزایش وزن در آنها طی بازه زمانی مشابه ورود به ۱۸ سالگی می شود.»

بر اساس این مطالعات اتخاذ استراتژی ها و راهکارهای مناسب از سوی مددکاران اجتماعی و خانواده هایی که در انها اضطراب و استرس دائمی وجود دارد در دوران کودکی می تواند سبب پیشگیری از بروز چاقی در دوران بزرگسالی شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "