پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۴ / ۰۸:۳۱
کد مطلب: 31989
۰

مراقب مواد روانگردان نخ و برنز باشید

سعید صفاتیان روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: ماده روانگردان نخ ترکیبی از مواد ال اس دی، متامفتامین، آمفتامین، کتامین و سایر مواد در حوزه بیهوشی و روانگردان ها است و مواردی از مصرف آن نیز در کشور مشاهده شده است.

وی اظهار داشت: ماده روانگردان نخ بیشتر یک نوع الگوی مصرف است و در هنگام مصرف باید به صورت کریستال باشد تا بتواند سریعا جذب شود. وی نحوه مصرف این نوع ماده روانگردان را پاشیدن این ماده روی زخم در بدن عنوان کرد و افزود: برخی از مصرف کنندگان این ماده بخشی از بدن خودشان را در حد دو تا پنج سانتی متر زخم می کنند و این ماده را روی زخم می گذارند تا به مرور تاثیرش را روی بدن بگذارد.

صفاتیان با بیان اینکه این ماده از نظر شکل ظاهری شبیه برنج سوخته است، افزود: همچنین نوع دیگر این ماده روانگردان طولش بیشتر از یک دانه برنج است که مانند سیگار از آن استفاده می کنند به نحوی که آن را دور سیگار می پیچند و از این طریق استفاده می کنند.

مدیرکل سابق درمان ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: این ماده خاصیتی دارد که باید به صورت میلی گرم یا میکروگرم باشد که تاثیر در بدن فرد داشته باشد و در واقع میزان آن باید یک هزارم یا یک میلیونم گرم باشد. وی با بیان اینکه این گونه الگوی مصرف خیلی کم است، تصریح کرد: مواد آن در بدن بسیار تاثیرگذار است.

صفاتیان ادامه داد: این ماده اعتیاد آور است و درمان دارویی خاصی ندارد و فقط از طریق درمان غیردارویی می توان نسبت به درمان افراد مصرف کننده اقدام کرد. رییس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کسانی که این ماده را مصرف می کنند در کمتر از یک ماه قابل شناسایی است و اختلال در شخصیت، حافظه، یادگیری، توهم بینایی، شنوایی، لامسه و هذیان را به دنیال دارد و حتی مصرف کننده عدم تشخیص فاصله ها را دارد.

صفاتیان با بیان اینکه یخ نیز یک ماده روانگردان است که نحوه استفاده آن انداختن این ماده روی یخ است، افزود: مواد روانگردان تاثیر منفی روی بدن افراد مصرف کننده دارد و روی قلب، کلیه و کبد آنان تاثیر دارد و افزایش فشارخون، لرزش عضلات و ورم مغز را نیز به همراه دارد.
وی شوک و مرگ را از دیگر مشکلات استفاده از این ماده های روانگردان عنوان کرد و افزود: حالت خودکشی و دگرکشی نیز در افراد مصرف کننده این نوع ماده روانگردان وجود دارد. رییس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام، این توضیحات را جهت تنویر خانواده بیان داشت که چگونه مراقب فرزندان و اطرافیان خود باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
نمی توانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی، ولی می توانی از جایی که هستی آغاز کنی و پایان را عوض کنی...