پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۴ / ۱۰:۰۶
کد مطلب: 32021
۰

درخواست سازمان نظام پرستاری از وزارت کار و تامین اجتماعی

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پرستاری، محمد میرزابیگی با تأکید بر اجرای قانون ارتقای بهره‌وری در بخش‌های خصوصی و تأمین اجتماعی گفت: علی‌رغم مکاتبات و جلسات متعددی که به این منظور با مسئولان وزارت کار داشته‌ایم اما هنوز برخی قوانین مربوط به پرستاران مثل قانون ارتقاء بهره‌وری در بخش خصوصی و تأمین اجتماعی آنطور که باید و شاید اجرا نمی‌شود.

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر قانون ارتقاء بهره‌وری در بسیاری از بیمارستان‌های تابع قانون کار در بخش خصوصی و همچنین در مراکز تأمین اجتماعی و در برخی جاها اجرا نمی‌شود یا اجرای آن به صورت ناقص است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: لذا از وزیر محترم کار و ریاست محترم سازمان تأمین اجتماعی خواستار این هستیم که براساس وعده‌ای که صراحتا در روز پرستار دادند، خود را نسبت به اجرای قوانین پرستاری بویژه قانون ارتقای بهره‌وری پایبند بدانند و ان‌شاء‌الله هر چه سریع‌تر به این وعده خود جامه عمل بپوشانند.

وی با بیان اینکه تمامی پرستاران در بخش‌های خصوصی و تأمین اجتماعی می‌توانند عضو سازمان نظام پرستاری شوند، گفت: ولی این افراد به لحاظ پوشش اداری زیر مجموعه وزارت بهداشت و درمان نیستند و در عین حال به نوعی خواسته‌ها و مطالبات خود را از طریق وزارت بهداشت دنبال می‌کنند

میرزابیگی تصریح کرد: البته ما نیز تمام خواسته‌ها و مطالبات مطروحه از سوی این پرستاران را به وزارت کار منعکس کرده‌ایم و در این راستا نامه‌نگاری‌ها و سوابق موجود است. طی سال گذشته نیز بارها نشست‌های متعددی درباره لزوم اجرای قوانین مربوط به پرستاری بویژه قانون ارتقاء بهره‌وری که مزایای بسیار زیادی برای پرستاران تأمین اجتماعی و بخش خصوص دارد، داشته‌ایم اما براساس مشاهدات هنوز این قانون به مرحله اجرا نرسیده است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: لذا توصیه ما به مسئولان دو نهاد مذکور، عمل به قانون و متعهد بودن به وعده‌های خود مبنی بر اجرای قوانین پرستاری در زیر مجموعه‌شان است که در روز پرستار به جامعه پرستاری قول داده‌اند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...