جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۴ / ۲۳:۵۱
کد مطلب: 32039
۰

جزییات منشور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان تشریح شد

حجت الاسلام علیرضا صادق زاده، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگیان در گفتگو با خبرگزاری شبستان از تدوین منشور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان خبر داد و گفت: توجه متوازن با مولفه های معنویت، عقلانیت، عدالت و آزاداندیشی در برنامه های فرهنگی و اجتماعی، ایجاد یکپارچگی و انسجام درونی همه تدابیر و برنامه های فرهنگی و اجتماعی، توجه به ملاحظات ارزشی و فرهنگی، حمایت از آزاداندیشی و مواجهه انتقادی خردورزانه از راهبردهای این منشور است.

وی افزود: در این منشور از تقویت هویت انسانی، اسلامی، انقلابی و ایرانی دانشجو معلمان ضمن توجه به هویت بومی، مذهبی و جنسیتی شان تاکید شده است.
حجت الاسلام صادق زاده تصریح کرد: طبق این منشور فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان به شکل هدفمند، سامان یافته و هماهنگ با عناصر برنامه های آموزشی و درسی معطوف به کسب انواع شایستگی های معلمان گسترش می یابد.

وی اظهار کرد: توجه ویژه ای به فرصت های تعطیلات تابستانی در اوقات فراغت در طول سال و استفاده بهینه از این ظرفیت به عنوان ضعف زمانی برنامه های فرهنگی و اجتماعی شده است.

وی با اشاره به یکی از فعالیت های تابستانی تصریح کرد: یکی از برنامه های ما برگزاری اردوهای ایران شناسی و ایران گردی است که یکی از نیازهای هویتی را پاسخگو می شود.

حجت الاسلام صادق زاده ادامه داد: کشور به دلیل تنوع بومی جغرافیای و وحدت ملی نظام آموزشی و تربیتی باید کاری کند که دانشجو معلمان با خرده فرهنگ ها آشنا شوند و ضمن داشتن ارتباط عاطفی و اجتماعی وحدت ملی تقویت یابد.

وی بیان کرد: برای اردوهای ایران گردی و ایران شناسی با سازمان میراث فرهنگی همکاری داشته ایم که آنان هم استقبال زیادی از این موضوع کرده اند و معرفی استان ها بر عهده خود دانشجو معلمان است.

وی همچنین از برگزاری اردوهای راهیان نور با شروع سال تحصیلی خبر داد و گفت: دانشجو معلمان به همراه دانش آموزان در سال تحصیلی جدید برای آشنایی بیشتر با فضای دانش آموزی به اردوهای مناطق عملیاتی اعزام می شوند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...