شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۴ / ۰۸:۵۵
کد مطلب: 32057
۱

خشونت، قبل از تولد هم اثر مخرب بر کودک دارد

خشونت، قبل از تولد هم اثر مخرب بر کودک دارد
کارشناسان خانواده و مددکاری اجتماعی در انگلیس با تاکید بر اینکه کودکان نسبت به ناراحتی‌های والدینشان فوق‌العاده حساس هستند، اظهار داشتند: تاثیرپذیری انسان از محیط زندگی خود به حدی است که خشونت‌های خانگی حتی پیش از تولد نیز می‌تواند روی جنین اثر نامطلوب داشته باشد تا اندازه‌ای که حتی بر روند رشد او در سال‌های آتی تاثیر بگذارد. در بدنِ زنان در واکنش به استرس و فشار ناشی از آسیب‌دیدگی هورمون‌هایی ترشح می‌شود که می‌توانند به جفت نفوذ کنند، بر فرآیند رشد جنین تاثیر بگذارد و پیامدهای سوء بر بارداری داشته باشند.

کارشناسان با تاکید بر ضرورت شناسایی زنانی که در دوران بارداری بیشتر از این نظر در معرض خطر هستند، متذکر شدند: مراقبان و پرستارانِ سلامت مادر و کودک باید آموزش ببینند تا بتوانند جهت رفع چالش‌ها و مشکلات خانواده‌ها، مداخله‌های لازم را انجام دهند.

همچنین در صورتی که بتوان از حضور پدران هم بهره گرفت شانس بیشتری برای حل این مشکلات وجود خواهد داشت. علاوه بر این، باید متخصصانی تربیت شوند تا از شاخص‌ها و نشانه‌های خشونت آگاه شوند و مهارت صحبت کردن با خانواده‌ها درباره این موضوعات را بیاموزند.
به گفته کارشناسان، نوزادانی که حتی چند هفته از تولد آنان نگذشته وقتی با خشونت میان والدینشان روبه‌رو می‌شوند این نابسامانی را به خوبی درک می‌کنند. کودکان و نوزادان می‌توانند احساس ترس در والدین خود را حس کنند.

به گزارش روزنامه گاردین، کارشناسان با بیان اینکه تجربیات بد در خاطره و ذهن کودک جای می‌گیرند تاکید دارند: بی‌تردید این کودکان در سنین بالاتر دچار آسیب‌های جدی می‌شوند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن