چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ / ۱۲:۴۱
کد مطلب: 33163
۰
نشست تخصصی زلزله تهران؛

زلزله ۷ ریشتری در تهران؛ ۷۰۰ هزار کشته در منطقه ۳ و ۴ پایتخت!

به گزارش ایلنا، محمد شکرچی‌زاده در نشست زلزله تهران توجه به مخاطره‌های پایتخت بویژه زلزله را مهم دانست و اظهار داشت: ما باید به خطر پذیری تهران نگاه مستمری داشته باشیم چرا که تهران قلب تپنده ایران است.

وی با اشاره به زلزله‌های اخیر جواد آباد و فیروزکوه گفت: با بررسی‌های صورت گرفته خوشبختانه این زمین لرزه‌ها ارتباط مستقیمی با گسل تهران نداشت و بزرگای آن به قدری نبود که تاثیری بر گسل تهران بگذارد. شکرچی‌زاده گفت: علت ایجاد مرکز تحقیقات راه و مسکن زلزله‌های ایران بویژه زلزله جنوب خراسان بود. فکر کردیم مرکزی برای مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابر زلزله ایجاد کنیم. برای همین سلسله نشست‌هایی برای بررسی زلزله تهران با حضور اندیشمندان و نخبگان علمی این حوزه برگزار خواهیم کرد. البته راهکار‌ها و دستاوردهای این نشست‌ها منتشر خواهد شد. اقدامات پیشگیرانه و اقداماتی قبل، حین و بعد از زلزله در مجموعه فعالیت‌ها بررسی می‌شود.

وی با بیان اینکه پیش بینی زلزله ساعت‌ها قبل مبنای علمی ندارد، افزود: با سیستم هشدار سریع زلزله می‌شود قبل از رسیدن موج مخرب زلزله اقداماتی را انجام داد و باید امکانات سخت افزاری ابتدایی موجود در کشور را با مبنای علمی توسعه دهیم. البته سامانه‌های لرزه نگار و شبکه‌های شتاب نگاری گسترده‌ای در کشور وجود دارد که برنامه‌هایی هم برای نوسازی این سامانه‌ها در دست اقدام است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مدیریت بحران شهر تهران، رئیس مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی ادامه داد: اخیرا تحقیقاتی را درخصوص زلزله در منطقه ۳ و ۴ شهر تهران انجام داده‌ایم. شبیه سازی زلزله‌ای در این مناطق با بزرگای ۷ ریش‌تر که محتمل الوقوع است و دوره برگشت ۴۷۵ ساله دارد. با توجه به لرزه‌های شمال تهران این زلزله با بزرگای ۷ ریش‌تر در جایی با جمعیت ۲. ۵ میلیونی بیش از ۷۰۰ هزار کشته خواهد داشت.
شکرچی‌زاده در پایان افزود: سلسلسه نشست‌های زلزله تهران در آینده با حضور ارگان‌ها مسئول و در گیر در حادثه شرکت گاز، هلال احمر و... برگزار خواهد شد تا برنامه‌ای سازنده برای مدیریت بحران در اینده داشته باشیم.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند