پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۴ / ۱۲:۳۴
کد مطلب: 33361
۱

ارائه 270 مقاله در اولین کنگره «موج سوم درمان‌های رفتاری»

ارائه 270 مقاله در اولین کنگره «موج سوم درمان‌های رفتاری»
به گزارش ایسنا، دکتر عبدالله امیدی با اشاره به حضور 500 شرکت کننده در این کنگره گفت: از 400 مقاله ارسال شده به دبیرخانه این کنگره، 270 مقاله مورد بررسی و پذیرش قرار گرفت.

وی، به امتیاز بازآموزی شرکت در کنگره سراسری موج سوم درمان‌های رفتاری از سوی سازمان نظام روانشناسی کشور اشاره کرد و افزود: 49 سخنرانی در این کنگره ارائه می‌شود که 9 مورد آن کلیدی است. دبیر علمی نخستین کنگره سراسری موج سوم درمان‌های رفتاری تصریح کرد: این کنگره با هدف معرفی بیشتر و توسعه درمان‌های موج سوم رفتاری از امروز، 15 مهرماه تا 17 مهرماه برگزار می‌شود.

امیدی، سبب شناسی اختلالات روانی از دیدگاه درمان‌های موج سوم رفتاری، مداخلات مبتنی بر درمان‌های موج سوم رفتاری در اختلالات روانی و روان‌تنی، مداخلات مبتنی بر درمان‌های موج سوم رفتاری در حوزه اعتیاد، مداخلات مبتنی بر درمان‌های موج سوم رفتاری در حوزه خانواده و زوج، مداخلات مبتنی بر درمان‌های موج سوم رفتاری در حوزه کودک و نوجوان، مداخلات مبتنی بر درمان‌های موج سوم رفتاری در حوزه تحصیلی و آموزشی، بومی‌سازی و معنوی‌سازی درمان‌های موج سوم شناختی رفتاری و بررسی رابطه‌ای مولفه‌های درمان‌های موج سوم مانند پذیرش، ذهن‌آگاهی، تحمل پریشانی، تنظیم هیجانی و ... با سایر متغیرهای روانشناختی را از محورهای این کنگره برشمرد.

وی با اشاره به اینکه نخستین کنگره سراسری موج سوم درمان‌های رفتاری به همت دانشگاه علوم پزشکی کاشان و با همکاری انجمن روانشناسان بالینی کشور، انجمن روانشناسان ایران و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور برگزار می‌شود، ادامه داد: درمان‌های موج سوم رفتاری در حیطه اختلالات رفتاری و کودکان، مسائل خانوادگی و زوج و رفتارهای اعتیاد است.

امیدی، با اشاره به اینکه خوشبختانه در ایران نیز طی سال‌های اخیر اثربخشی‌های درمان‌های موج سوم در اختلالات و مشکلات زیادی مورد بررسی قرار گرفته است، یادآور شد: برگزاری یک کنگره تخصصی برای تجمیع آراء متخصصین و پژوهشگران ضروری است؛ به همین منظور دانشگاه علوم پزشکی کاشان پیشقدم برگزاری چنین کنگره‌ای شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی