جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴ / ۱۵:۰۴
کد مطلب: 34172
۰

مغز طعم‌ها را می‌شناسد نه زبان!

مغز طعم‌ها را می‌شناسد نه زبان!
تاکنون تصور همگانی این بود که پنج طعم اصلی شیرین، ترش، شور، تلخ و خوشمزه با زبان حس و سپس سیگنال آن‌ها به مغز ارسال می‌شود. اما محققان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا در مطالعه جدید خود دریافتند که طعم‌ها توسط سلول‌های مغز شناسایی می‌شوند.

هدف اصلی دانشمندان، درک چگونگی تبدیل تشخیص محرک‌های شیمیایی به ادراک توسط مغز است. محققان در این تحقیق قصد داشتند بفهمند که آیا بخش‌های خاص مغز ارائه‌دهنده طعم‌های شیرین و تلخ هستند که در این صورت، غیرفعال کردن این بخش‌ها می‌تواند از تشخیص این طعم‌ها توسط حیوان جلوگیری کند یا بالعکس. آن‌ها دقیقا توانستند این روند را طی آزمایش بر روی موش‌ها مشاهده کنند. محققان توانستند طعمی را که موش‌ها حس می‌کردند، با مشاهده رفتارشان درک کنند.

به گفته دانشمندان، این تحقیق که در مجله نیچر منتشر شده است، نشان می‌دهد طعم بطور کامل از یادگیری یا تجربه جدا بوده و کاملا در مغز پردازش می‌شود.
مرجع : خبرگزاری ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "