شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۴ / ۲۳:۲۱
کد مطلب: 34601
۰
مدیرکل دفتر سلامت وزارت بهداشت:

احتمال بروز افسردگی در کودکان تک فرزند بیشتر است

به گزارش ایرنا، دکتر محمد اسماعیل مطلق روز چهارشنبه در هشتمین کنگره مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به افزایش تمایل به تک فرزندی در سال های اخیر در کشور گفت: میزان باروری در کشور 1.8 و در تهران 1.4 است.
وی افزود: در تلاش هستیم که با حفظ سلامت و پیشگیری از مرگ و میر مادران و کودکان، میزان باروری کلی را در سال های آینده به 2.1 برسانیم.
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با اشاره به اسناد بالادستی برنامه ششم و سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب گفت: وزارت بهداشت با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور و تدوین برنامه های لازم تلاش می کند تا سیاست های کلی افزایش جمعیت در راستای ارتقای باروری کلی را تحقق بخشد.
مطلق ناباروری را یکی از مهمترین بحران های دوران زندگی انسان عنوان کرد و گفت: ناباروری منجر به بروز مشکلات روانی، تجربیات استرس زای جدی برای افراد مبتلا می شود.
وی ادامه داد: آمار جهانی نشان می دهد که 10 تا 15 درصد زوج های 15 تا 44 ساله نابارور هستند و در ایران بیش از سه میلیون زوج نابارور وجود دارد.
مطلق خاطرنشان کرد: در ایران عدد دقیقی از شیوع ناباروری در دست نیست اما مطالعه ای که در سال 2011 روی زنان ایرانی 20 تا 40 ساله انجام شد شیوع ناباروری را 20.2 درصد برآورد کرد که بالاتر از متوسط جهانی است.
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد عوامل موثر و چالش های مرتبط با افزایش نرخ باروری به افزایش سن ازدواج در کشور اشاره کرد و گفت: سن ازدواج در کشور حدود 6 سال افزایش یافته است که این رقم در برخی استان ها به 10 سال رسیده است.
وی همچنین کاهش شمار ازدواج ها، روند افزایش طلاق و فاصله زیاد میان ازدواج تا فرزندآوری در کشور را از دیگر عوامل موثر در افزایش نرخ باروری در کشوری عنوان کرد.
هشتمین کنگره مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری امروز در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی شروع به کار کرد و تا روز 27 آذرماه ادامه دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.