کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

کارشناس روانشناسی اداره مشاوره دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مصرف قرص رتالین مانند اعتیاد به کوکائین است

خبرگزاری دانشجو , 7 دی 1394 ساعت 13:56

کارشناس روانشناسی اداره مشاوره و خدمات روانشناختی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در هنگام نزدیکی امتحانات به دانشجویان رتالین پیشنهاد می‌شود که باید توجه داشته باشید که مصرف این قرص‌ها مانند اعتیاد به کوکائین است.


حسین بی نیاز، کارشناس روانشناسی اداره مشاوره و خدمات روانشناختی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دیروز در همایش«زندگی جریان دارد»در تالار رازی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص مشاوره به افراد مبتلا به ایدز، گفت: مشاوره یکی از کانال‌های خیلی باریک است که به سمت این بیماری می‌رود و نیاز به شناخت جوانان از آن دارد.

وی با بیان اینکه ما مشاوره قبل از آزمایش این بیماری را به افراد داریم، افزود: این مشاوره به افراد ایجاد آمادگی و آگاهی از مفاهیم را می‌دهد.

کارشناس روانشناسی اداره مشاوره و خدمات روانشناختی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: مشاوره دیگری نیز از این افراد پس از آزمایش صورت می‌گیرد، فرد در این زمان به دلیل اینکه استرس دارد؛‌ ما با این مشاوره، آمادگی برای خود مدیریتی می‌دهیم. اگر تست مثبت بود با رازداری، اصول مورد نظر؛ مشاوره به فرد برای ایجاد یکپارچگی در شناخت خود و رفتارش را می‌دهیم.

بی نیاز با اشاره به اینکه به این گونه افراد مشاوره بین فردی برای مدیریت و کنار آمدن با وضع موجود نیز داده می‌شود، خاطرنشان کرد: علاوه بر اینها مشاوره در بحران برای زمانی که آرامش فکری بیمار به هم می‌خورد نیز داده می‌شود و این نوع مشاوره کمک به حفظ مدیریت و کنترل احساسات فرد می‌کند.

وی گفت: مشاوره در حل مشکل نیز، به بیمار برای برنامه زندگی خود و کنترل بیماری کمک می‌کند.
کارشناس روانشناسی اداره مشاوره و خدمات روانشناختی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خطاب به دانشجویان گفت: در هنگام نزدیکی امتحانات به دانشجویان رتالین پیشنهاد می‌شود که باید توجه داشته باشید که مصرف این قرص‌ها اعتیاد آور است.
وی افزود: اعتیادی که از مصرف این قرص‌ها در افراد به وجود می‌آید مانند اعتیاد به کوکائین است که ترک آن بسیار سخت است.

کارشناس روانشناسی اداره مشاوره و خدمات روانشناختی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر این مطلب که دانشجویان با مصرف این قرص‌ها مغز خود را در مطالعه دروس شرطی سازی می‌کنند، گفت: مصرف این قرص در ابتدا به انسان حالت خوشی می‌دهد که این حالت به مرور زمان تغییر می‌کند و علائم روانی شدیدی دارد.

وی با بیان اینکه مصرف این قرص ها در جامعه افزایش یافته، خاطرنشان کرد: هر کسی به سمت این قرص ها بیاید به هر دلیلی خواه یا ناخواه به طرف مصرف دیگر داروها نیز می رود.
بی نیاز در پایان تاکید کرد: دانشجویان این دو قرص را به قیمت بالا رفتن دو نمره معدل خود مصرف می‌کنند و این در حالی است که زندگیشان را از بین می‌برند.


کد مطلب: 34833

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/34833/مصرف-قرص-رتالین-مانند-اعتیاد-کوکائین

میگنا
  https://www.migna.ir