پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۴ / ۱۴:۱۳
کد مطلب: 34891
۱

تاثیرات مطالعه بر جنین در دوران بارداری

مرتضی مشایخی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی با بیان اینکه مطالعه اثرات بسزایی بر روح و روان افراد می‌گذارد،‌ افزود: در صورتی که موضوع مطالعه مفید و فضای مثبتی باشد می تواند باعث آرامش روحی و کاهش استرس در افراد شود.

وی ادامه داد: حتی این آرامش و اثرات مثبتی که در مطالعه کردن وجود دارد از طریق مادر بر جنین در دوران بارداری نیز منتقل می‌شود. وی در تشریح چگونگی اثرگذاری مطالعه بر جنین در دوران بارداری گفت: با توجه به اینکه جنین پس از 5 ماهگی صدای مادر و پس از 7 ماهگی صدای اطرافیان را نیز می شنود در صورتی که در طی این دوران مادر به مطالعه مفید پرداخته،‌ اثرات مثبت این مطالعه به جنین انتقال می‌یابد.

این کارشناس روانشناسی بالینی با اشاره به آزمایش‌ها و تحقیقاتی که پس از حادثه 11 سپتامبر بر روی خانم‌های بارداری که به طور مستقیم با این حادثه مواجه شدند،‌ صورت گرفته ‌گفت: محققان پس از بررسی و آزمایش بر روی نوزادان این مادران متوجه شدند غلظت هورمون کورتیزول (تنظیم پاسخ به استرس) در این نوزادان از حد طبیعی کمتر است و برخی نیز دچار بیش‌ فعالی هستند که این عوارض در فرزندانی که مادرانشان در دوران بارداری اهل مطالعه بوده‌اند بسیار کمتر مشاهده شده است.

این کارشناس در ادامه افزود: از این رو به افراد توصیه می‌شود با پرداختن به مطالعه علاوه بر افزودن آگاهی،‌ آرامش خاطر بیشتری را برای خود فراهم نمایند و همچنین به خانم‌های باردار توصیه می‌شود در دوران بارداری به خصوص پس از 5 ماهگی برای جنین خود با صدایی ملایم و لطیف و مهربان به مطالعه موضوعات شاد و مثبت پرداخته تا از نظر روحی کودک سالم‌تری داشته باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد