شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۶ دی ۱۳۹۴ / ۱۰:۳۵
کد مطلب: 35199
۱
متخصص بيماري هاي مغز و اعصاب تاکید کرد:

سن بالاي مادران به هنگام بارداري= افزايش احتمال تشنج در کودکان

به گزارش روابط عمومي انجمن صرع؛ دبير علمي دوازدهمين كنگره بين المللي صرع و متخصص بيماري هاي مغز و اعصاب درباره بيماري صرع افزود: صرع يک اختلال عملکردي در سلول هاي مغزي است که مي تواند به اشکال مختلف بروز کند؛ حملات صرع در شايع ترين شکل خود به صورت کاهش هوشياري همراه با حرکات اندام ها رخ مي دهد، اما مي تواند به شكل خفيف تر نيز بروز يابد.

وي با تاكيد بر اينكه بيماري صرع معمولا زمينه ارثي ندارد يعني از والدين به فرزندان منتقل نمي شود گفت: مطالعات نشان مي دهد تنها در پنج درصد مبتلايان به صرع، زمينه ژنتيک وجود دارد.
نگهي افزود: ابتلاي پدر يا مادر به بيماري صرع معمولا در انتقال اين بيماري به فرزندان نقشي ندارد اما سن بالاي مادر در هنگام بارداري احتمال بروز بيماري هاي مرتبط با سيستم مغز و اعصاب مانند انواع اختلالات مغزي و حملات تشنجي مانند صرع را افزايش مي دهد.

وي درباره مادران مبتلا به صرع گفت: عليرغم اينكه احتمال انتقال صرع از مادر به فرزند بسيار ناچيز است اما اگر مادر مبتلا به صرع از داروهاي ضدتشنج استفاده مي کند لازم است در هفته شانزدهم بارداري، با انجام سونوگرافي هاي مخصوص، سلامت سيستم عصبي مغز جنين او بررسي شود.
نگهي با بيان اينكه به طور کلي زنان مبتلا به صرع بدون هيچ نگراني مي توانند باردار شوند افزود: اين افراد تنها لازم است تحت نظر پزشك معالج قرار بگيرند و با استفاده از درمان هاي دارويي بارداري سالم بدون خطري را سپري کنند.

دبير علمي دوازدهمين كنگره بين المللي صرع و متخصص بيماري هاي مغز و اعصاب گفت: زنان مبتلا به اين بيماري بايد قبل از اقدام به بارداري براي تغيير يا کنترل دوز داروهاي ضدتشنج مصرفي خود با پزشک مربوطه مشورت کنند و در طول بارداري تحت نظر ماهيانه متخصصين مغز و اعصاب و زنان باشند تا با انتخاب داروهاي مناسب احتمال بروز خطر براي جنين را به صفر برسانند.
نگهي با بيان اينکه زنان مبتلا به صرع به هيچ عنوان در طول بارداري يا قبل از آن نبايد خودسرانه اقدام به قطع داروي ضد صرع كنند افزود: بيشتر مادران مبتلا به صرع بعد از زايمان به خوبي مي توانند از کودک خود مراقبت و بدون نگراني اقدام به شيردهي کنند.

دوزادهمين کنگره بين المللي صرع 30 دي تا 2 بهمن در مرکز همايش هاي رازي برگزار مي شود.
مرجع : خبرگزاري صدا و سيما
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
دو بیگانه همدرد، از دو خویشاوند بی‌درد یا ناهم‌درد، با هم خویشاوندترند… علی شريعتی