پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۱:۴۹
کد مطلب: 36178
۱

بیماری که به سراغ دختران پولدار و مرفه می رود!

بیماری که به سراغ دختران پولدار و مرفه می رود!
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ این اختلال روحی سبب می‌شود فرد مبتلا خود را مجبور به تحمل گرسنگی کند. این مشکل معمولا در افراد جوان ‌به خصوص دختران در زمان آغاز بلوغ شروع می‌شود.

افرادی که از این بیماری رنج می‌برند دچار کاهش وزن شدید می‌شوند. این کاهش وزن معمولا 10 تا 15 کیلوگرم کمتر از وزن طبیعی فرد است. این بیماری بیشتر دختران جوان را تحت تاثیر خود قرار می‌گیرد و در میان مبتلایان به این بیماری بیشتر دختران جوان به چشم می‌خورد. از طرف دیگر، گفته می‌شود که بیشتر این بیماری در میان افراد ثروتمند و مرفه و خانواده‌هایی که از نظر اقتصادی در طبقات اجتماعی بالاتری هستند شایع است. علاوه بر این، افرادی که شغل آن‌ها ایجاب می‌کند که تناسب اندام داشته باشند و اضافه وزن نداشته باشند بیشتر امکان دارد که به این بیماری مبتلا شوند.

افراد مبتلا به این بیماری به حمایت اطرافیان نیاز دارند و باید تلاش کنند تا بتوانند یکی از مواد غذایی را که نسبت به خوردن آن حساسیت کمتری دارند را انتخاب کنند و از همان تغذیه کنند و به مرور زمان حساسیت‌های غذایی خود را کاهش دهند و بهتر است در شروع این بیماری تحت نظر یک متخصص تغذیه و هم‌چنین یک روانشناس قرار گیرند.
این افراد نسبت به مصرف بیشتر مواد غذایی امتناع، مقاومت و حتی عصبانیت و پرخاشگری از خود نشان می‌دهند. از جمله علائم این بیماری می‌توان به امتناع به غذا خوردن، نگرانی، تنش، ضعف، تنگی نفس و به هم ریختن پوست اشاره کرد. ای بیماری در دختران جوان می‌تواند خود را با به هم خوردن هورمون‌ها نیز نشان دهد.
-
منبع: FHFN
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
صعود به اورست 13 روز به طول مي انجامد، اما سقوط از آن فقط « 8 ثانيه ». ساختن روابط مدتها به طول مي انجامد اما از بين رفتن آن فقط در چند ثانيه!