پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ / ۰۹:۵۷
کد مطلب: 36551
۱
اعتیاد دانشجویان کمتر از 2.6 درصد است

"امید به آینده" و "اشتغال" مهم‌ترین مشکلات دانشجویان

"امید به آینده" و "اشتغال" مهم‌ترین مشکلات دانشجویان

به گزارش ایلنا، مجتبی صدیقی (رئیس سازمان امور دانشجویان) در نشست خبری که امروز برگزار شد؛ مهم‌ترین طرح در سال 94 را اجرای کشوری طرح مقیاس سیمای زندگی دانشجویان عنوان کرد و گفت: 36 هزار از دانشجویان در این طرح شرکت کردند و این طرح در سال 95 گسترش بیشتری پیدا خواهد کرد به طوری که در نیمه دوم سال 95 برآورد کاملی از وضعیت زندگی تمامی دانشجویان خواهیم داشت.

آمار وزارت علوم و ستاد مبارزه با موادمخدر در حوزه اعتیاد دانشجویان متفاوت است

رئیس سازمان امور دانشجویان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام کرده، 2.6 درصد دانشجویان اعتیاد دارند، گفت: البته آماری که وزارت علوم دارد، عدد کمتر از 2.6 درصد است و ما در طرح سیمای اجتماعی وضعیت دانشجویان را بررسی کردیم و همچنین آسیب‌هایی که دانشجویان مطرح کرده‌اند را در دست داریم که این آسیب‌ها شامل این است که دانشجویان امید به آینده کافی همچنان ندارند، از نظر اشتغال دچار مشکل هستند، همچنین برای پرکردن اوقات فراغت خود با مشکل مواجه هستند.

خودکشی دانشجویان روند افزایشی نداشته است/ دلایل اقدام به خودکشی

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگر درباره خودکشی دانشجویان در سال 94 توضیح داد و گفت: در سالی که گذشت ما شاهد اقدام به خودکشی‌هایی بودیم که ناموفق بود و برخی‌ هم منجر به مرگ دانشجو شد که تک‌تک اقدام‌ها ثبت شده است. پس از این اقدام بلافاصله دانشگاه‌ها موارد را به حراست اعلام می‌کنند اما خوشبختانه می‌توانیم اعلام کنیم که خودکشی دانشجویان روند افزایشی نداشته اما از همان چند مورد هم نگران‌کننده است.

معاون وزیر علوم با بیان این مطلب که قریب به اتفاق دانشجویان در ورود به مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری چک سلامت می‌شوند، افزود: شکست‌های عاطفی، مشکلات خانوادگی و احساس ناامیدی از جمله دلایل خودکشی یا اقدام به خودکشی دانشجویان است.

رئیس سازمان امور دانشجویان با اعلام اینکه در سال 94، 380 هزار دانشجو در فعالیت‌های ورزشی همگانی و تفریحی شرکت کرده‌اند، گفت: در سالی که گذشت 49 مرکز مشاوره و تندرستی در دانشگاه‌ها ایجاد شد. همچنین دومین المپیاد ورزش همگانی دختران و پسران در مازندران برگزار شد و المپیاد ورزشی دختران در تیر و مرداد در دو بخش دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.

بیمه حوادث ورزشکاران و تجهیز سالن‌های بدنسازی در سال 95

صدیقی به تشریح برنامه‌های سازمان امور دانشجویان در سال 95 اشاره کرد و گفت: تجهیز سالن‌های بدنسازی در حاشیه خوابگاه‌ها، رتبه‌بندی فضای ورزشی دانشگاه ها، بیمه جامع حوادث و مصدومیت ورزشکاران از جمله این برنامه‌ها به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در حال حاضر تیم شطرنج دانشجویان در امارات مشغول رقابت هستند و تیم ملی فوتسال در اردیبهشت ماه به قزاقستان اعزام خواهد شد. همچنین پژوهشگاه تربیت بدنی در سال گذشته 19 طرح پژوهشی را به اتمام رساند و دو گردهمایی را برگزار کرد.

پرداخت 371 میلیارد تومان وام به دانشجویان در سال 94

رئیس امور دانشجویان با بیان این مطلب که در سال 94 علی‌رغم کمبود اعتبارات توانستیم سال خوبی را از جهت پوشش خدمات رفاهی پشت سر بگذاریم، گفت: توانستیم مجموعاً 371 میلیارد تومان وام به دانشجویان پرداخت کنیم این در حالی است که در سال 93 مجموعاً 251 میلیارد تومان وام پرداخت کردیم.

صدیقی با اشاره به اینکه در سالی که گذشته هرچه وام تحصیلی از سوی دانشجویان درخواست شد را پرداخت کردیم، گفت: توانستیم مجموع 22 میلیارد تومان و ماهیانه 500 تا 600 هزارتومان به دانشجویان دکتری وام پرداخت کنیم. وام ویژه دکتری سال 95 چه از لحاظ تعرفه و چه از لحاظ کمیت افزایش خواهد یافت.

معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه در سال 93 تخصیص وام شهریه توسط سازمان مدیریت صفر بود؛ عنوان کرد: در سال 94 توانستیم 40 درصد اعتبارات را دریافت کنیم و همچنین از محل منابع و درآمدهای صندوق توانستیم 205 میلیارد تومان وام شهریه به دانشجویان پرداخت کنیم.

جزییات رتبه بندی دانشگاه ها اردیبهشت ماه اعلام می شود

وی با اعلام اینکه درآمدهای صندوق و سرمایه‌گذاری در سال 94 مجموعاً 320 میلیارد تومان بوده است؛ گفت: 40 میلیارد تومان از طریق صندوق به دانشگاه‌های مختلف جهت تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها و بعضی کمک‌های موردی به دانشجویان نیازمند اختصاص دادیم.

صدیقی با بیان اینکه درحال حاضر خوابگاه‌ها به 5 رتبه طبقه‌بندی شده؛ گفت: جزئیات این رتبه‌بندی در اردیبهشت ماه و در هفته خوابگاه‌ها اعلام خواهد شد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هیچوقت برای تبدیل شدن به کسی که میخواستین باشین دیر نیست... فقط کافیست اولین قدم را بردارید.